Εκεί που η μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού KTLA 5 στο Λος Άντζελες, Liberte Chan, έλεγε τον καιρό έκανε την εμφάνισή του ένα χέρι που κρατούσε μία γκρι ζακέτα και την προέτρεπε να την φορέσει.

Η μετεωρολόγος με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, φόρεσε τη ζακέτα αφού ενημερώθηκε ότι υπήρξαν παράπονα από τηλεθεατές για την αμφίεσή της με ένα μαύρο φόρεμα.

aksahd3

Κάποιοι τηλεθεατές έγραψαν ότι αυτό το ντύσιμο δεν είναι κατάλληλο για πρωινή εκπομπή και δελτίο καιρού και ότι το φόρεμά της μοιάζει περισσότερο σαν να μην γύρισε ποτέ σπίτι της από τη βραδινή της έξοδο.

Πάντως, η αμερικανίδα παρουσιάστρια αντιμετώπισε το παράδοξο συμβάν με ψυχραιμία και αμέσως μετά, συνέχισε την παρουσίαση του δελτίου καιρού.

aksahd2

Μετά το περιστατικό αρκετοί χρήστες στο Facebook υποστήριξαν την παρουσιάστρια και χαρακτήρισαν «σεξιστές» εκείνους τους τηλεθεατές που διαμαρτυρήθηκαν για το «τολμηρό» της ντύσιμο. Ειρωνεία της τύχης είναι ότι πριν το δελτίο καιρού η νεαρή παρουσιάστρια είχε γράψει στο Twitter ότι είναι ενθουσιασμένη που θα φορέσει το κοντό μαύρο φόρεμα.

aksahd1