Η Caroline Humphries ζει στο The Ancient Ram Inn από τότε που οι γονείς της αγόρασαν την ιδιοκτησία 1.000 ετών το 1968, μετακομίζοντας σε ηλικία μόλις 8 ετών. Τώρα, 60 ετών, η Humphries διαχειρίζεται την περίεργη ιδιοκτησία ως ένα παραφυσικό τουριστικό αξιοθέατο. Θα μπορούσε, λοιπόν, αυτό το σπίτι να είναι το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο;

The ncient-Ram Inn: Το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο

Η New York Post αναφέρει ότι το σπίτι χρονολογείται από το 1145 και πιθανότατα χτίστηκε στην κορυφή ενός αρχαίου ταφικού ειδωλολατρικού χώρου. Οι γονείς της Humphries αγόρασαν το ακίνητο για να το μετατρέψουν σε πανδοχείο. Ο πατέρας της μίλησε σε έναν μάντη που του είπε ότι υπήρχαν πτώματα θαμμένα γύρω από το ακίνητο, κάτι που τον οδήγησε να ανακαλύψει θαμμένα οστά τυλιγμένα σε ένα ύφασμα. Έκτοτε, το The Ancient Ram Inn έχει ανακηρυχθεί διατηρητέο πανδοχείο Grade II, που σημαίνει ότι προστατεύεται ιστορικά. Το πανδοχείο βρίσκεται στο Gloucestershire του Ηνωμένου Βασιλείου και υπήρξε ένας δημοφιλής ασφαλής προορισμός κατά την διάρκεια της πανδημίας. Ωστόσο, πλέον δεν λειτουργεί ως πανδοχείο ή bed and breakfast, αλλά ως τουριστικό αξιοθέατο, κυρίως για τους λάτρεις του μεταφυσικού.

The ncient-Ram Inn: Το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο

Ancient Ram Inn: Είναι το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο;

Το Ancient Ram Inn έχει μια σειρά από περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στο πέρασμα των χρόνων στο κατάλυμα. Η Sun αναφέρει ότι ο πατέρας της Caroline Humphries βρήκε πολλά οστά στο έδαφος και στο σπίτι, και μάλιστα βρήκε μια μουμιοποιημένη γάτα στους τοίχους, η οποία επιβεβαιώνεται ότι είναι άνω των 500 ετών. Η γάτα ήταν νεκρή πριν τοποθετηθεί στους τοίχους, κάτι που πιθανότατα έγινε σε μια προσπάθεια των κατοίκων του χωριού να διώξουν τις μάγισσες από αυτό. Η New York Post αναφέρει ότι οι τοίχοι περιέχουν αρκετό ασβέστη, γι΄ αυτό και η γάτα διατηρήθηκε πολύ καλά. Τα οστά δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν με οστά ζώων, αλλά είναι ακόμα απροσδιόριστο σε ποιον ή σε τι ανήκουν. Επίσης, ο σύντροφος της Humphries, σύμφωνα με το housedigest.com, βρήκε πρόσφατα ακόμη περισσότερα οστά κάτω από τη σκάλα, όπως ένα σαγόνι, ένα κρανίο, μία σπονδυλική στήλη και τα μηριαία οστά.

The ncient-Ram Inn: Το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο

Το κτίριο, μάλιστα, σύμφωνα με τη Mirror, μπορεί να χρονολογείται ακόμη και από το 900 μ.Χ. και πιθανότατα στέγαζε σκλάβους, καθολικούς μοναχούς και λιθοξόους που έχτισαν την κοντινή εκκλησία. Η Humphries εικάζει, τέλος, ότι υπάρχει ένα άγνωστο μυστικό πέρασμα και κελάρι που συνδέει την εκκλησία και το πανδοχείο, λόγω πληροφοριών στους τίτλους ιδιοκτησίας.