Ποιος λέει ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την αγάπη; Έχοντας βαρεθεί να είναι μόνη της, μια επίδοξη νύφη προσφέρει ένα παχυλό «μπόνους» σε όποιον της βρει γαμπρό. «Πριν από λίγο καιρό, είπα στους φίλους μου ότι θα τους έδινα 5.000 δολάρια αν με σύστηναν στον σύζυγό μου», δήλωσε στη New York Post η Eve Tilley-Coulson, 35 ετών, δικηγόρος από το Λος Άντζελες. «Και σκέφτηκα, γιατί να μην ανοίξω την προσφορά στο TikTok;».

Έτσι, τον Ιούνιο, η ξανθιά μοιράστηκε την πλέον viral πρόσκληση για προξενιό στο διαδίκτυο, υποσχόμενη στους περισσότερους από 100.000 ακολούθους της στο TikTok: «Αν με συστήσετε στον σύζυγό μου και τον παντρευτώ, θα σας δώσω 5.000 δολάρια».

Η εντυπωσιακή πρόταση συγκέντρωσε περισσότερες από 556.000 προβολές – και 20 έως 25 ψηφιακές συστάσεις σε πιθανούς συντρόφους ζωής, δήλωσε η Tilley-Couslon στην Post.

«Δεν έχω βγει ακόμη σε κανένα ραντεβού», είπε η Tilley-Couslon, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι από τους μεσάζοντές της ήταν γυναίκες που εντόπισαν την εντυπωσιακή πρόταση γάμου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αλλά οι άνθρωποι έχουν σίγουρα κίνητρο να βοηθήσουν».

@ebtilley

#stitch with @Dear Media I have never been more serious. I’m tired of being told, “its so easy.” Set me up 🤑🤍 #setup #firstdate #friendship #meetcute #bff #bet

♬ Sunshine – WIRA

Και πιστεύει ότι η τιμή είναι ακριβώς η σωστή. «Είμαι ελεύθερη εδώ και περίπου πέντε χρόνια, γνωρίζω ανθρώπους από κοντά και στις εφαρμογές», εξήγησε. «Αλλά μετά τον COVID, υπήρξε μια περίεργη αλλαγή στην κουλτούρα των ραντεβού – οι άντρες δεν σε πλησιάζουν από κοντά και οι περισσότεροι άντρες στις εφαρμογές δεν κάνουν swiping για να βγουν σοβαρά ραντεβού.

Οπότε νιώθω ότι το να πληρώσω 5.000 δολάρια για έναν σύζυγο που είναι εγγυημένος, ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου και είναι έτοιμος για μια πραγματική σχέση αξίζει απόλυτα», δήλωσε γελώντας η Tilley-Coulson.

Η διαδικτυακή της πρόταση, αν και ελκυστική, δεν είναι εντελώς ασυνήθιστη.

Κάτω από το hashtag του TikTok #HelpMeFindHim, με περισσότερες από 321,5 εκατομμύρια προβολές, πολλοί μοιράζονται τις ψηφιακές τους εκκλήσεις για τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην εξεύρεση του ιδανικού συντρόφου.

Αλλά υπάρχουν κανόνες στο παιχνίδι του προξενιού της. «Παίρνεις τα 5.000 δολάρια μόλις υπογραφεί το πιστοποιητικό γάμου», δήλωσε η Tilley-Coulson σε ένα επόμενο κλιπ στο TikTok.