Ήταν ένας… λευκός γάμος και η νύφη δεν ήταν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Η Isabella Santos Giha, μέσω TikTok, εξέθεσε δύο καλεσμένες που φορούσαν λευκά φορέματα στο γάμο της φίλης της, Sisi Lozada.

Στο βίντεο των εννέα δευτερολέπτων με 18,2 εκατομμύρια προβολές, καταγράφει τους παραβάτες των κανόνων να φορούν φορέματα που από κάποιους συγκρίθηκαν ακόμη και με νυφικά, αναφερόμενη μάλιστα σε ένα από αυτά ως «κανονικό νυφικό».

Η Giha αποτύπωσε την έκφραση του προσώπου της νύφης που συνειδητοποίησε ότι είχε ανταγωνισμό τη μεγάλη της μέρα, σχολιάζοντας: «Η νύφη στεναχωρήθηκε».

Η TikToker έγραψε στη λεζάντα του viral βίντεο: «Παρακαλώ, μη φοράτε ποτέ ΛΕΥΚΟ στο γάμο κάποιου. Είναι λυπηρό και δείχνει ασέβεια».

Και οι δύο καλεσμένες πιστεύεται ότι είναι από τη Βολιβία και δεν γνωρίζουν τον κανόνα να μη φοράμε λευκά στο γάμο κάποιου, σύμφωνα με τη New York Post.

@isabellasg3

Please never wear WHITE at someones wedding. It is sad and disrespect. @sisilozada #bolivia

♬ original sound – Isabella Santos Giha

Πολλοί άνθρωποι δήλωσαν εξοργισμένοι με το περιστατικό, δημοσιεύοντας πάνω από 20.000 σχόλια.

«Πετάξτε τες έξω αμέσως», σχολίασε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε: «Χύστε κρασί».

«Πήγαινέ τους στην έξοδο. Πήγαινε να αλλάξεις το φόρεμά σου και έλα πίσω αν θέλεις. Ευχαριστώ», έγραψε μια γυναίκα.

Η Giha συμφώνησε με την προσέγγιση, σχολιάζοντας: «Σοβαρά, γίνεται χειρότερο, η μία από αυτές ήταν η ξαδέρφη του γαμπρού».

Κάποιοι δεν κατάλαβαν γιατί η νύφη ενοχλήθηκε τόσο πολύ από τους καλεσμένους, όταν η ίδια έδειχνε τόσο μαγευτική. «Πες στη φίλη σου ότι τους ξεπέρασε και ήταν εντυπωσιακή», σχολίασε ένας.

«Δεν θα με ένοιαζε καν γιατί καμία από αυτές δεν θα ήταν τόσο καλή όσο εγώ την ημέρα του γάμου μου», σχολίασε ένα ακόμη άτομο.

Κάποιοι είπαν ότι δεν θα άφηναν τους καλεσμένους να ξεφύγουν με ένα τόσο μεγάλο ατόπημα.

«Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα άτομο που θα τους δώσει ένα πορτοκαλί μπλουζάκι που θα γράφει: “Φορούσα λευκά σε γάμο”», πρότεινε κάποιος.