Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που σταμάτησε να λαμβάνει αντισυλληπτικά χάπια η ερωτική της ζωή άλλαξε ριζικά, αφού πλέον έλκεται σεξουαλικά μόνο από γυναίκες και όχι από άντρες.

Η 30χρονη Tessa Bona από την Αυστραλία αναφέρει ότι έπαιρνε το χάπι σε καθημερινή βάση από την ηλικία των 15 ετών, ύστερα από προτροπή του γιατρού για να ρυθμίζει καλύτερα την έμμηνο ρήση της, σημειώνει η nypost.com.

Έτσι, για μιάμιση δεκαετία λάμβανε τα αντισυλληπτικά, ενώ δήλωνε ετεροφυλόφιλη και έβγαινε ραντεβού μόνο με άντρες. Παρόλα αυτά, πέρυσι χώρισε μετά από χρόνια σχέσης και αποφάσισε να μην παίρνει το χάπι. Τότε, υποστηρίζει πως η ζωή της άλλαξε, αφού δεν μπορούσε να δει ερωτικά κανέναν άνδρα, ενώ άρχισαν να της αρέσουν οι γυναίκες.

«Ποτέ δεν είχα νιώσει ρομαντικά για τις γυναίκες. Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό ήταν για μένα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «μόλις έβγαλα το χάπι από τη ζωή μου, όλα άλλαξαν… Ξαφνικά, οι άντρες δεν ήταν ελκυστικοί για μένα».

Η Tessa Bona λοιπόν, ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με γυναίκες και γνώρισε την 24χρονη Phoebe Chakar με την οποία έγιναν ζευγάρι.

«Όταν έπαιρνα χάπι και είχα σχέσεις με άντρες, νόμιζα ότι ήθελα να ηρεμήσω, να κάνω παιδιά και να παντρευτώ. Αλλά από τότε που σταμάτησα να το παίρνω, είναι σαν ο εγκέφαλός μου να είναι πολύ πιο καθαρός. Νιώθω ότι το χάπι μπορεί να σε μετατρέψει σε βαρετό άτομο αν το έχεις πάρει πολύ καιρό. Νομίζω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα από αυτό, αν θέλει να δει πώς νιώθει», είπε σχετικά με την αλλαγή που υποστηρίζει πως βίωσε.

Μάλιστα, ανέφερε ότι «δεν κοιτάζω σχεδόν άντρες πια. Είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό. Η σεξουαλική έλξη για τους άντρες έχει σχεδόν εξαφανιστεί».