H Μοναχή Αυξεντία (Σοφία Σεϊρλή), στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», θεία της Ελισάβετ και μαγείρισσα της μονής, έχει πληθωρικό χαρακτήρα και κατανόηση για τις νεότερες μοναχές που πέφτουν σε παραπτώματα. Με την ηγουμένη Φιλαρέτη (Κατερίνα Διδασκάλου) έχουν πολύ καλή σχέση και μιλούν για όλα. Καλοκάγαθη, συμπονετική, δραστήρια και πολύ κοινωνική με τους επισκέπτες της μονής, έχει αγαπηθεί ήδη από τα πρώτα επεισόδια από το τηλεοπτικό κοινό που έχει «αγκαλιάσει» το σίριαλ. Η φλυαρία της βέβαια θα θέσει σε κίνδυνο το μοναστήρι. Το δε, γεγονός πως όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα την βρεις από… κάτω την έχουν κάνει μόνιμο θέμα συζήτησης και σχολιασμού στο Twitter, γεγονός που συνέβη και το βράδυ της Τετάρτης (19/10).

Όπως είδαμε στο πλαίσιο του ρόλου της βοήθησε την ανιψιά της, Ελισάβετ όταν ο πατέρας του Σαράντου της επιτέθηκε θέλοντας να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Αυτή τη φορά, όμως, η μοναχή Αυξεντία ρώτησε τον Γεράσιμο εάν προμηθεύτηκε τα κινητά τηλέφωνα που ζήτησε.

Το Twitter την αποθέωσε και τα σχόλια πήραν «φωτιά».

Λεωνίδας Κακούρης: Αυτοτρολάρεται για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο»

Ο Λεωνίδας Κακούρης τώρα μπορεί στη μικρή οθόνη να υποδύεται έναν σκληρό άντρα της νύχτας στο «Μαύρο Ρόδο», στην πραγματική ζωή του, όμως, εκτός φαίνεται να έχει αρκετό χιούμορ.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε φωτογραφία από τον τηλεοπτικό «Θέμη» που είναι ξαπλωμένος σε έναν αρκετά βασιλικό καναπέ κάνοντας τα τηλέφωνά του.

«Ο Θέμης Καστρινός στην τοποθεσία “Στα μπουζούκια”, “σκοτώνεται” στη δουλειά υπό το άγρυπνο μάτι του @michaelroubis».

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας από τους ήρωες που λατρεύουν οι τηλεθεατές να μισούν ήδη από τον ρόλο του ως «Δούκας Σεβαστός» στις «Άγριες Μέλισσες».