Το βράδυ της Παρασκευής (27/5) μέσα από τη συχνότητα του Mega, προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Μυστικά και ψέματα φανερώθηκαν και οι μάσκες στο Κουδουνάρι έπεσαν.

Όλα τα προβλήματα ήρθαν κι έπνιξαν τον Λυκούργο και την Πένη. Προβλήματα που είχαν να κάνουν άμεσα ή έμμεσα με το τεράστιο ψέμα που είχαν πει στην αρχή. Ότι οι συμπέθεροι τους είναι οι Άγγλοι αριστοκράτες Ντόρτσεστερ και όχι δυο απλοί Αλβανοί οικονομικοί μετανάστες.

Μετά από σπαζοκεφαλιά σχεδίων και συνομωσιών, συνδύασαν την απέλαση των συμπέθερων και τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου στην Γκουργκουτζέλα. Με την πίεση της Λίζας να συντομεύσουν τον γάμο και με την εξομολόγηση της Πωλίνας στη Πένη, ότι είναι ερωτευμένη με τον λόρδο η κατάσταση ξεφεύγει.

Όλοι μπήκαν σε μια φάση εξομολογήσεων, αλλά και αλληλοεκβιασμών. Φυσικά η λύση που δόθηκε ήταν μια. Είπαν όλοι την αλήθεια. Μια αλήθεια που οδήγησε προς ένα λυτρωτικό τέλος και ένα γάμο με γλέντι τρικούβερτο.

Η Λίζα και ο Άλφρεντ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, όλο το χωριό γιόρτασε στην έπαυλη της οικογένειας Νταλαούρα και όλο το καστ βρέθηκε να χορεύει γύρω από μία πισίνα.

Μάλιστα αμέσως μετά στον χορό μπήκε όλο το συνεργείο της σειράς κάνοντας έτσι ένα εντυπωσιακό φινάλε με την παρουσία και της Αφροδίτης Μάνου να τραγουδά το κομμάτι των τίτλων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν το φινάλε της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και δεν έκρυψαν τη χαρά τους για το αίσιο τέλος αλλά και τη λύπη τους που ολοκληρώνεται και δεν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος.

Οι Twitterάδες αποχαιρέτησαν μεν την πρώτη σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου μετά το μεγάλο τους comeback στην τηλεόραση και ανέφεραν την προσμονή τους για τη νέα τους σειρά, τις «Μοδίστρες».