Οι μπλε κέρδισαν χθες στο Survivor το έπαθλο επικοινωνίας και η χαρά της ομάδας ήταν μεγάλη. Όμως η χαρά πολύ σύντομα έδωσε τη θέση της στα νεύρα και στον τσακωμό του Τριαντάφυλλου με τον Κόρο. Όταν ήρθε η σειρά του Γιώργου Κόρομι να μιλήσει ο Τριαντάφυλλος μουρμούριζε.

Ο Κόρομι άστραψε και βρόντηξε. «Μα δεν μπορώ να μιλήσω έτσι τώρα. Ε να μιλήσω λίγο, σεβάσου. Δεν μπορείς να σεβαστείς. Σεβάσου λίγο ότι είμαστε χάλια και έχουμε παίξει κι είμαστε κάτω από τον ήλιο, εσύ κάθεσαι τόση ώρα. Τι μουρμουρίζεις;».

Ο Τριαντάφυλλος δεν σταματούσε να είναι ειρωνικός. «Κάνε ένα σταυρό και πες δόξα το θεό στον James, έμεινες χάρη στον James, θα έφευγες, εχθές θα έφευγες, τι δεν καταλαβαίνεις; Κάποιος να βγει να το πει. Αν ήμουν Κόρο θα έλεγα ευχαριστώ στον James, που με κράτησε άλλη μία εβδομάδα» του είπε.

Τα νεύρα στο Twitter

Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου νευρίασε πολύ τους χρήστες του Τwitter, που στράφηκαν κατά του παίκτη, ανεβάζοντας σχόλια που έσταζαν χολή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.