Μορφή καταιγίδας έχουν πάρει να αρνητικά σχόλια που αναρτήθηκαν στο Twitter με αφορμή το έπαθλο του αγώνα που προβλήθηκε στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας που ήταν οι νικητές επισκέφτηκαν το Πάρκο των Δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπου κολύμπησαν, χόρεψαν και έπαιξαν με τα θαλάσσια θηλαστικά. Η επίσκεψή τους όμως έφερε την αντίδραση πολλών χρηστών που σε αναρτήσεις τους ανέφεραν ότι οι εν λόγω εικόνες τους προκάλεσαν θλίψη και οργή.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός αμέσως μετά από τα πλάνα που προβλήθηκαν από το έπαθλο που κέρδισε η μπλε ομάδα είπε πως στο συγκεκριμένο πάρκο βρίσκονται δελφίνια τα οποία είναι γεννημένα σε καθεστώς αιχμαλωσίας.

Μεταξύ των χρηστών που αντέδρασαν ήταν και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου η οποία σε ιστορία της στο Instagram έγραψε: «Τα δελφίνια δεν χαίρονται. ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. Σε βαθμό που δεν φαντάζεστε. Για να πιαστούν και να φυλακιστούν σε πάρκα 10, σφαγιάζονται 1.000. Ενημερωθείτε παρακαλώ και ΜΗΝ κλείσετε να πάτε σε κάποιο τέτοιο πάρκο. Είναι εγκληματικό».

Δείτε μερικά από τα tweets: