Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο ήταν ο λόγος που ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, όπου εκεί ανακοίνωσε στους παίκτες πως η παίκτρια δεν θα συνεχίσει λόγω του προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί. Στη συνέχεια ζήτησε από κάποιους παίκτες να πούνε τι αισθάνονται, με τον Περικλή να προκαλεί αρνητική εντύπωση όταν μεταξύ άλλων ανέφερε πως η πρώην συμπαίκτριά τους, τους φερόταν σαν σκουλήκια.

Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος υπερασπίστηκε την Κάτια. Εννοείται, λοιπόν, πως όσα συνέβησαν στο συμβούλιο δεν πέρασαν ασχολίαστα από το Twitter, προκαλώντας την οργή των χρηστών. Ο Περικλής αποτελεί για εκείνους με κάθε επισημότητα το κόκκινο πανί, ενώ αποθέωσαν τον Τριαντάφυλλο για τη στάση που κράτησε, όπως επίσης και τον Αλέξη Παππά.

Στο μεταξύ, ο Λιανός ανακοίνωσε και τη διάλυση των ομάδων Διάσημοι – Μαχητές, ορίζοντας αρχηγό σε μία από αυτές τον Γιώργο Κοψιδά ως καλύτερο παίκτη από τους Διάσημους. Μία ανακοίνωση που χαροποίησε το Twitter μιας και ο Κοψιδάς είναι από τους αγαπημένους τους.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα tweets: