Παθιασμένο ζευγάρι σε κουρείο ξημερώματα… δίνει δικαιώματα

Ένας περαστικός δεν έχασε την ευκαιρία και κατέγραψε το σκηνικό


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
21:07
04/07/2018
Παθιασμένο ζευγάρι σε κουρείο ξημερώματα… δίνει δικαιώματα
2
loading

Οι εργαζόμενοι της νύχτας έχουν δει πάρα πολλά. Από μεθυσμένους πελάτες νυχτερινών κέντρων να κάνουν κάθε είδους βλακεία μέχρι ζευγάρια να επιδίδονται σε περιπτύξεις σε κοινή θέα. Άφθονα τα βίντεο που έχουν καταγράψει τέτοιου είδους περιστατικά.

Όπως μετέδωσε η Sun, ένας άνδρας στο Γκρινκοκ της Σκοτίας επέστρεφε κατά τις 04:40 στο σπίτι του από τη δουλειά του. Περνώντας έξω από ένα μπαρμπέρικο, πρόσεξε ότι τα φώτα ήταν ανοικτά και είχε κόσμο.

Κοίταξε καλύτερα και είδε ένα ζευγάρι να κάνει σεξ πάνω σε την καρέκλα του κουρείου χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι τους βλέπουν οι πάντες. Ο περαστικός δεν έχασε χρόνο έβγαλε το κινητό και κατέγραψε. Το βίντεο έχει δημοσιευθεί πολλάκις στα σόσιαλ μίντια με χιλιάδες views.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Έγινε της…

    ... λάβας το κιγκλίδωμα!
    Αλλεπάλληλες ηφαιστειακές εκρήξεις έλαβαν χώρα και έντονη σεισμική δραστηριότητα παρατηρήθηκε, όταν ο ασυγκράτητος ... Βεζούβιος, τις πρώτες πρωινές ώρες, συνευρέθη με την λυσσασμένη ... Αίτνα, πάνω στη καρέκλα του μπαρμπέρη, σε κοινή θέα!
    Αίσχος, θα εμέσω!

  2. avatar DANCER

    Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την "κάψα" μερικών να καταγραψουν & στη συνέχεια να ανεβάσουν τέτοιες στιγμές ζευγαριών στα κρυφά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει