Λένε συχνά ότι οι γυναίκες κοιτάνε τους άντρες στα χέρια για να δουν αν φορούν βέρα ή αν είναι εργένηδες.

Ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν οι άντρες!

Γιατί μπορεί κάλλιστα να καρφώνονται στον παράμεσο για έναν άλλο λόγο, όπως θα μάθουμε ευθύς αμέσως.

Φαίνεται λοιπόν πως αν ο παράμεσος έχει το ίδιο μέγεθος ή είναι μικρότερος από τα άλλα δάχτυλα, τότε ο κάτοχός του αντέχει περισσότερο στο κρεβάτι.

bbfkkdfjjahhandndiss1

Αυτό μας λέει τουλάχιστον ο δόκτωρ David Goldmeier του Imperial College London, ο οποίος μελετώντας την πρόωρη εκσπερμάτιση ανακάλυψε ότι υπάρχει συσχέτιση της ποσότητας της τεστοστερόνης που δέχτηκε το μωρό στην κοιλιά με το πόσο μακριά είναι τα δάχτυλά του και κυρίως ο παράμεσος.

Υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό ελέγχουν τους υποδοχείς του εγκεφάλου που ευθύνονται για την εκσπερμάτιση. Η ανακάλυψη έρχεται μάλιστα να ανατρέψει γνώσεις δεκαετιών, όταν οι επιστήμονες πίστευαν δηλαδή ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση είχε να κάνει με γονίδια ή ήταν καθαρά ψυχολογική.

bbfkkdfjjahhandndiss2

Άλλες πάλι έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες με μακριά δάχτυλα και κυρίως μεγάλο παράμεσο έχουν μεγαλύτερα πέη, λιγότερες πιθανότητες να πάθουν κάποιο καρδιαγγειακό νόσημα και είναι περισσότερο αθλητικοί τύποι.

Και καθώς κάθε νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, φαίνεται πως τώρα το μεγαλύτερο μέγεθος φέρνει μαζί του και πρόωρη εκσπερμάτιση. Κανείς δεν τα έχει όλα!