Η Fulvia Pellegrino δεν γεννήθηκε γυναίκα, αλλά μια τέτοια επιθυμεί να γίνει και όπως λέει στο Barcroft TV δεν θα σταματήσει μέχρι να αγγίξει την τελειότητα. Η 56χρονη με ιταλικές ρίζες, τα τελευταία 11 χρόνια έχει ξοδέψει, ούτε λίγο ούτε πολύ, περί τα 87.000 δολάρια σε πλαστικές εγχειρήσεις όπως: 150 (!) επεμβάσεις σε χείλη και προσθετικά ζυγωματικών, τέσσερα χειρουργεία για εμφυτεύματα στήθους, δυο λιποαναρροφήσεις και τουλάχιστον μια ανόρθωση γλουτών.

«Δεν είμαι ευχαριστημένη με το ”τέλειο” σώμα μου, γιατί δεν είναι ακόμα τέλειο. Η τελειότητα είναι κάτι διαφορετικό», λέει η Pellegrino. «Θέλω να μοιάσω στην Allanah Starr, μια αμερικανίδα τρανσέξουαλ πορνοστάρ. Οι πλαστικές επεμβάσεις, δεν είναι ναρκωτικά αλλά είναι κάτι που άνθρωποι σαν και εμένα έχουν ανάγκη», προσθέτει. «Δεν είμαι ευχαριστημένη με το πρόσωπό μου, αλλά ούτε και με άλλα σημεία του σώματός μου. Δεν θα σταματήσω εδώ, θέλω να προχωρήσω γιατί δεν είμαι τέλεια. Αν αγγίξω την τελειότητα, τότε θα σταματήσω», σημειώνει.

Η Pellegrino έχει την απόλυτη στήριξη της συζύγου της, Marisa Altare αν και η σχέση τους σαφώς και έχει αλλάξει, από τότε που η Fulvia αποφάσισε να αλλάξει φύλο πριν από περίπου μια δεκαετία. Το ζευγάρι, ζει στη γενέτειρά τους, στο Peveragno, στη βόρεια Ιταλία.

mapsafh2 mapsafh3 mapsafh4 mapsafh5 mapsafh6 mapsafh7