Το κάστρο του Βασιλιά Ερρίκου VIII στην Κορνουάλη, είναι ένα πανέμορφο τουριστικό αξιοθέατο που δέχεται πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο. Έτσι ένα ζευγάρι πήγε στο κάστρο μαζί με το σκύλο του για περίπατο. Καθώς έκαναν βόλτα γύρω από το κάστρο είδαν έναν τρανσέξουαλ ντυμένο με γυναικεία ρούχα. Δεν έδωσαν σημασία και τον προσπέρασαν. Το σκυλί όμως τον ακολούθησε.

Όταν η ιδιοκτήτρια μετά από λίγο είδε ότι το σκυλί δεν είχε γυρίσει όπως συνήθιζε, άρχισε να το ψάχνει. Μετά από λίγο εντόπισαν το σκύλο κρυμμένο κάπου στη τάφρο του κάστρου μαζί με τον τρανσέξουαλ, αλλά αυτό που αντίκρισαν ήταν αποτρόπαιο.

Ο τρανσέξουαλ είχε πιάσει το σκυλί και ερωτοτροπούσε μαζί του. Φυσικά η ιδιοκτήτρια έπαθε σοκ και κάλεσε αμέσως στην αστυνομία και ο τρανσέξουαλ οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές.

Το θέαμα ήταν σοκαριστικό αλλά σ’ αυτό έρχεται να προστεθεί ότι έγινε σε ιστορικό χώρο και στην Αγγλία που όλοι γνωρίζουμε πόσο συντηρητικοί είναι και πόσο σέβονται τους γαλαζοαίματους. Το αδίκημα για αυτούς, δεν αφορά μόνο στο φιλοζωικό κομμάτι αλλά και την «ιεροσυλία».