Ένα σάντουιτς γιγαντιαίων διαστάσεων και πολλών θερμίδων παρήγγειλε ένας άνδρας, ονόματι Craig Harker από μια πολύ γνωστή αλυσίδα εστίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφήνοντας τους εργαζόμενους με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα ζήτησε το ψωμάκι του να έχει μέσα ούτε 1, ούτε 2 αλλά 51 φέτες μπέικον πράγμα που το έκανε πραγματικά γίγας. Το σάντουιτς ζητήθηκε για πρωινό και φυσικά συμπλήρωσε τις θερμίδες της ημέρας μιας και αυτό άγγιζε τις 2.900. Μετά το πρώτο σοκ της εικόνας του σάντουιτς, κατάλαβε ότι μάλλον το παραέκανε και αφού έφαγε αρκετό, μοιράστηκε το υπόλοιπο με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Όπως αποκάλυψε, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, δεν έφαγε μπέικον για πολλές μέρες αργότερα αλλά είναι σίγουρος ότι παρήγγειλε το σάντουιτς με το περισσότερο μπέικον που έχει φτιαχτεί ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο και ότι σίγουρα έχει σπάσει κάποιο ρεκόρ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που παραγγέλνει κάποιο παράξενο γεύμα, μιας και έχει συνηθίσει να παίρνει είτε μεγάλα είτε ιδιαίτερα φαγητά για πρωινό ή μεσημεριανό.