Λίγες μέρες απομένουν για να φύγει το 2023. Και αυτή τη χρονιά στις ΗΠΑ σημειώθηκαν αρκετές ληστείες και κλοπές, αλλά το BBC ετοίμασε ένα διαφορετικό βίντεο στο οποίο συγκέντρωσε τις πιο… περίεργες από αυτές.

Στα βίντεο που ανέβασε το βρετανικό δίκτυο από κάμερες ασφαλείας, καταγράφεται η ασυνήθιστη δράση ληστών που άρπαξαν με ξεχωριστό τρόπο τα κλοπιμαία ή ακόμα και κάποιοι που πήραν ασυνήθιστα αντικείμενα.

Μεταξύ αυτών των ξεχωριστών ληστών, είναι ένας διψασμένος διαρρήκτης που μπήκε σε σπίτι και έκλεψε μια βότκα και έναν χυμό πορτοκαλιού, ενώ ένας άλλος έκλεψε ένα άγαλμα – γορίλα.

Ο κλέφτης που δεν υπολόγισε σωστά το μέγεθος και ο… φιλόζωος

Στο βίντεο που έχει διάρκεια 51 δευτερόλεπτα φαίνεται η προσπάθεια ενός κλέφτη να βάλει στο πορτμπαγκάζ έναν καναπέ κήπου και ένα τεράστιο φυτό αλλά δυσκολεύεται να τα χωρέσει, ενώ υπάρχει και ένας άλλος ληστής που έκανε έναν απρόσμενο φίλο στην προσπάθεια να κλέψει ένα ποδήλατο. «Ο μπαμπάς σου δεν πρέπει να αφήνει το γκαράζ ανοικτό», είπε σε έναν σκύλο, χαϊδεύοντας τον. «Σε αγαπώ και γω», του είπε, φεύγοντας με το ποδήλατο.