75
loading

Η Ομάδα «Ε» αποτελεί εδώ και χρόνια ένα διαπρεπές αίνιγμα της ελληνικής κοινωνίας, ακολουθώντας λες τις ίδιες μυστηριώδεις διαδρομές των ανθρώπων που τόσο θαυμάζει, των αρχαίων Ελλήνων.

Οι περισσότεροι έχουν ακούσει κάτι κάποια στιγμή για την Ομάδα Έψιλον, όλο και κάποια εκπομπή ανακαλούν ενδεχομένως από τα παλιά, ενώ δεν λείπουν κι αυτοί που γνωρίζουν ένα-δυο πράγματα. Ή πιστεύουν πως γνωρίζουν. Γιατί αν τους ζητήσεις να σου περιγράψουν τι ακριβώς είναι, θα ομολογήσουν πως ουσιαστικά δεν έχουν ιδέα.

Η τελευταία φορά που απασχόλησε την καθημερινή ειδησεογραφία ήταν εξάλλου κι αυτή από σπόντα. Ήταν Οκτώβριος του 2015 όταν πέντε ακροδεξιοί που συνελήφθησαν στην Καλαμάτα για δύο βομβιστικές επιθέσεις, μία στην Τράπεζα της Ελλάδος στην Καλαμάτα και μία στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μυστρά, δήλωσαν μέλη της Ομάδας «Ε». Αν πρέπει να το πούμε, δεν ήταν.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και το ελληνικό ίντερνετ, με τα posts που την αφορούν να ενυπάρχουν σε περίεργα blogs, ανάκατα με θεωρίες συνωμοσίας και σενάρια γι’ αγρίους.

Υπάρχει όμως η Ομάδα Έψιλον ή μήπως είναι όλα αποκυήματα της φαντασίας μερικών νοσηρών εγκεφάλων;

Τι πιστεύεται πως είναι η Ομάδα «Ε»

Στις συνειδήσεις των περισσότερων η περιβόητη Έψιλον δεν είναι παρά μια ομάδα υπερ-Ελλήνων που δρα όπου βάλλονται τα ελληνικά συμφέροντα, με όχημα την εθνική θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων και την απόρρητη στρατιωτική τεχνολογία των ένδοξων προγόνων μας που μόνο αυτοί κατέχουν.

Διαπρεπείς επιστήμονες όλοι τους, κατάφεραν υποτίθεται να αποκωδικοποιήσουν τα ερμητικά κείμενα του Αριστοτέλη και να φέρουν στην επιφάνεια τα τεραστίων διαστάσεων μυστικά της αρχαιοελληνικής τεχνολογίας, αποκτώντας έτσι προβάδισμα από τις γήινες τεχνολογίες του παρόντος.

Η νεο-μυθολογία των Έψιλον έχει και ονόματα. Ψυχή του μυστικού τάγματος φέρεται να είναι ο διανοούμενος Σπυρίδων Νάγος, μέγας μασόνος και σοσιαλιστής, ο οποίος στις αρχές του 20ού αιώνα οραματίζεται μια σέχτα υψηλών προσώπων που θα εργαστούν μυστικά για το καλό του ελληνισμού.

Με την «Ε» συνδέθηκε και ο Γεώργιος Λευκοφρύδης και το ιδιαίτερο πόνημά του «Κοσμοσκάφος στα-γύρο Έψιλον», η συμπαντο-ιστοριογραφία του οποίου θέλει τον Αριστοτέλη εξωγήινο και τους Έλληνες να προέρχονται από τα άστρα. Ο ίδιος πάντως φέρεται να έχει δηλώσει πως καμία σχέση δεν έχει με την Ομάδα Έψιλον. Και λέμε φέρεται καθώς πέπλο μυστηρίου απλώνεται και εδώ. Στο ίδιο αινιγματικό μήκος κύματος κυμαίνονται και τα δύο βιβλία του Γεώργιου Νασιάκου («Αρίωνος Ετοπία» και «Αρίωνος Ετοπία Β’ - Η θεωρία της ακεραιότητας των υπερπλεγμάτων»), ιδρυτικό μέλος κι αυτός της ομάδας, όπως θέλει ο θρύλος.

Μέγας γνώστης της Ομάδας Έψιλον εμφανιζόταν ο Ιωάννης Φουράκης, που ήθελε την ομάδα να εργάζεται εδώ και αιώνες μυστικά για την «ελληνική αποκατάσταση» με άμεσο αντίπαλο τον πανταχού παρόντα σιωνιστικό δάκτυλο. Πέρα από τα βιβλία του φερόμενου ως κατεξοχήν ερευνητή των «Ε», όπως ο σταθμός εδώ «Τα (προ)μηνύματα των Δελφών και ο σιωνιστικός πύθων», ήταν και εκείνες οι εμφανίσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή «Οι πύλες του ανεξήγητου» το 2007 και το 2008 που άφησαν τη δική τους σφραγίδα στα πώς και τα γιατί της μυστικιστικής σέχτας…

Ο Φουράκης, σε συνέντευξή του στο πρώτο τεύχος του περιοδικού Strange τον Ιούνιο του 1998 είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ἤμουν ὁ πρῶτος πού μίλησα περί Ὁμάδας-Ἕ, τό 1988 στό βιβλίο μου Τά Προμηνύματα τῶν Δελφῶν, στίς ὀμιλίες μου, καί στίς συνεντεύξεις μου σέ περιοδικά μέχρι τό 1994. Ὅλα αὐτά, ὅπως ἦταν ἐπόμενο, ἔχουν προκαλέσει ἀναταραχές καί προβληματισμούς». Και συνεχίζει:

«Ἡ Ὁμάδα-Ἕ, εἶναι μιά ὁμάδα ἀπόλυτα μυστική -ἀνεξάρτητα ἀπό τή δημοσιοποίηση τῆς ὕπαρξής της- καί κανεῖς δέν ξέρει, οὔτε μπορεῖ νά ξέρει, ποιά εἶναι τά μέλη της. Εἰκασίες κάνουμε ἁπλῶς γιά τό ποιοί ἦταν στίς παρυφές -τό τονίζω, στίς παρυφές -αὐτής τῆς ὁμάδας. Ξέρουμε ὅτι ἀνώτατη ἠγεσία τῆς ἀποτελεῖται ἀπό ἑπτά ἄτομα. Ἡ ὁμάδα εἶναι (Ἔλ)ληνική, ἀλλά δέν ἔχει σχέση μέ τό κρατίδιο πού λέγεται Ἑλλάδα, ἀλλά πολεμά γιά τά συμφέροντα τοῦ Ἑλληνισμοῦ καί τήν παγκόσμια κυριαρχία τοῦ (Ἔλ)ληνικοῦ Πνεύματος». Μέλη της ήθελε να είναι «στίς παρυφές τῆς -προσέξτε, ὄχι στήν ἴδια τήν ὁμάδα» ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Αντώνης Τρίτσης, ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ο Ιωάννης Πασσάς και άλλα προβεβλημένα μέλη της κοινωνίας.

Ο Φουράκης παραδεχόταν πως «Ἐγώ δέν ἀνήκω στούς ‘‘Ἕ’’ καί ἔχω ἀπομονωθεῖ ἀπό κάθε σχέση μέ τήν Ὁμάδα ἤ τίς ἐπιμέρους ὁμάδες, γιατί ἔκανα κάποια σημαντικά σφάλματα στήν πορεία κατηχήσεων. Ἡ διαδικασία συμμετοχής στήν ὁμάδα αὐτή γινόταν τότε στήν Ἀρχιεπισκοπή Ἀθηνῶν, μέ τό Χρήστο Θεοδωρόπουλο καί τό γνωστό καπετάνιό του Ε.Λ.Α.Σ. Δημήτρη Δημητρίου, ὅπου μαζί μέ τό Σωτήρη Σοφιανόπουλο συμμετείχαμε στήν ἵδρυση τοῦ ΠΑ.Κ.Ε.Α.Δ. (Παγκόσμιο Κέντρο 'Έρευνας Ἀνθελληνικῶν Δραστηριοτήτων) … Ὅσο γιά τίς δραστηριότητές των ‘‘Ἕ’’, οἱ Ἀμερικανοί ἀκόμη προσπαθοῦν νά ἐντοπίσουν τά ‘‘τρῖα ἄγνωστα κανάλια δύναμης’’ (πού βοηθοῦν μυστικά τήν Ἑλλάδα καί τῆς συμπαραστέκονται ἀκόμη καί μέ τεράστια εἰσροή χρημάτων στηρίζοντας τό Χρηματιστήριο), καί προτείνω νά μήν βοηθήσουμε σ' αὐτό τίς μυστικές ὑπηρεσίες καί νά μήν μιλήσουμε ἄλλο γιά ὅλα αὐτά».

Ο παραγωγικότερος πάντως συγγραφέας της μυθολογίας των Έψιλον και άμεσος διάδοχος του Φουράκη στην εποποιία της ομάδας ήταν ο Ανέστης Κεραμυδάς, ο οποίος με τίτλους όπως «Ομάδα Έψιλον, η τελική αναμέτρηση Δελφών και Σιών», «Η εκδίκησις των Έψιλον», «Ομάδα Έψιλον, το σχέδιο της ειμαρμένης» κ.ά. κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για μια ομάδα που ακόμα και οι ίδιοι ομολογούν πως δεν γνωρίζουν τα πώς και τα γιατί, τόσο μυστική υποτίθεται πως είναι.

Ο Κεραμυδάς διατείνεται πως η «Ε» έλκει την καταγωγή της από τα αρχαία χρόνια (ακόμα και τη μινωική εποχή), συνδέοντας τη δράση του μυστικού τάγματος με την περίφημη Ομάδα Ε των ελλήνων αγγειογράφων του 560-540 π.Χ. Οι καλλιτέχνες του μελανόμορφου αττικού ρυθμού είχαν πράγματι ως σύμβολο το «Ε», από τον σημαντικό ζωγράφο και αγγειοπλάστη της εποχής Εξηκία, αν και το πώς συνδέονται όλα αυτά με τους αυτόκλητους θεματοφύλακες του ελληνισμού, αυτό είναι προφανώς άλλο θέμα.

Οι «Ε» φέρονται σε αυτή τη γραμμή σκέψης να έχουν δράσει και στην Επανάσταση του 1821, εκεί όπου οι τεκτονικές Στοές της εποχής μετεξελίσσονται (ή απλώς βαφτίζονται) παρακλάδια της Ομάδας «Ε». Αυτό που ξέρουμε πάντως σήμερα ως Ομάδα Έψιλον, λέει η απόκρυφη φιλολογία του τάγματος, ιδρύθηκε μια καλοκαιρινή νύχτα του 1970 σε ένα νεοκλασικό δίπλα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με μέλη Έλληνες και φιλέλληνες ξένους επιστήμονες που πήραν όρκο στο αρχαιοελληνικό Δωδεκάθεο. Και δανείστηκαν τώρα το δελφικό «Ε», που συμβολίζει εδώ το χαρακτηριστικό σχήμα του διαστημόπλοιου με το οποίο μπορούσαν οι εξωγήινοι Έλληνες να επισκέπτονται τη μαμά πατρίδα τους κάπου εκεί πάνω.

Μοχλός του υπερασπιστικού δόρατος των μελών ήταν ανέκαθεν η ανώτερη στρατιωτική τεχνολογία που κατείχαν, δώρο των μυστικών κωδίκων των αρχαίων Ελλήνων, όπλα τρομακτικής ισχύος δηλαδή που κρατούσαν τους εχθρούς του ελληνισμού τιθασευμένους, καθώς μπορούν αν θέλουν να εξαϋλώσουν τα πάντα. Χαρακτηριστικό εδώ είναι αυτό το «μπέβατρο», ένα όπλο των Έψιλον όπου με μία και μόνο ριπή θα μπορούσε να γκρεμίσει όλους τους δορυφόρους των ξένων δυνάμεων που επιβουλεύονται τον ελληνισμό.

Οι νεότεροι μάλιστα μελετητές της Έψιλον μας λένε πως η οργάνωση έχει αντιπροσώπους σε 220 χώρες και τα μέλη της λογίζονται πια χιλιάδες, 42.000 συγκεκριμένα στη Γερμανία, την Αυστρία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Αγγλία, τη Γαλλία, ακόμα και την Κίνα και την Ινδία. Άλλοι 8.500 «Ε» δρουν στο εσωτερικό της Ελλάδας, αλλά και 9.500 στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή, η Έψιλον λειτουργεί τώρα 82 βάσεις και 14 αποθήκες στα μήκη και τα πλάτη της Γης, διαθέτοντας απόρρητα και τεχνολογικά ανήκουστα εργαστήρια μοριακής βιολογίας (Βραζιλία), πυρηνικής τεχνολογίας (Αργεντινή) και άλλα πολλά, ακόμα και τη δική της βάση στην Ανταρκτική έχει. Αλλά και κέντρα εκπαίδευσης παντού στον κόσμο…

Τι είναι η Ομάδα «Ε»

Αν αφήσουμε έξω από τη συνωμοσιολογική εξίσωση τη μεταφυσική, το Διάστημα, τους εξωγήινους και τους σχεδόν μεταλλαγμένους Έψιλον με την υπερ-τεχνολογία στα χέρια, η Ομάδα Έψιλον που δρα φανερά και χωρίς μυστικό μανδύα στον ελλαδικό χώρο είναι ένας όμιλος ανθρώπων που το μόνο που επιδιώκουν είναι η μεταλαμπάδευση της αρχαιοελληνικής παράδοσης από γενιά σε γενιά.

Μιλώντας στο newsbeast.gr το 2015 ένα από τα ιδρυτικά της μέλη, ο 77χρονος τότε Αριστοτέλης Κακογεωργίου, απεικόνισε μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει εγκαθιδρυθεί στο φαντασιακό του Νεοέλληνα. Όσοι απαρτίζουν την Ομάδα Ε τιμούν την αρχαία ελληνική κληρονομιά, θέλοντας να περισώσουν και να διαδώσουν την πατρώα παράδοση.

Ευπρόσδεκτοι εδώ είναι, σύμφωνα με τον κ. Κακογεωργίου, όσοι νιώθουν Έλληνες, ανεξαρτήτως θρησκείας ή φυλής, καθώς δεν προσεύχονται σε κανέναν Θεό. Η Ομάδα Ε του πραγματικού κόσμου, αυτή που δραστηριοποιείται φανερά τουλάχιστον, ιδρύθηκε το 1962 για να μελετήσει τα ιστορικά δεδομένα των Ελλήνων και να τα προάγει στο εξωτερικό, τιμώντας ό,τι τιμούσαν και οι αρχαίοι.

Έλκουν το όνομά τους από το «Ομάδα Ελλήνων» και απορρίπτουν το συνωμοσιολογικό περίβλημα της «Ε». Δηλώνουν εθνικόφρονες, όχι όμως και εθνικιστές, και κάνουν τις τελετές τους σε δύο ναούς που βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο. Απορρίπτουν την ιδέα πως είναι παραθρησκευτική οργάνωση ή έχουν βάσεις στην Ανδρομέδα και τον Σείριο! Μπορείτε να διαβάσετε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Κακογεωργίου στο newsbeast.gr εδώ

Και τελικά;

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι θεωρίες για την ελληνική μυστική σέχτα με την ανώτερη τεχνολογία και τους σταυροφόρους του γένους δεν θα κοπάσουν όσο υπάρχουν κάτι παραπάνω από πρόθυμα να ακούσουν αυτιά. Ή μυαλά που αρέσκονται σε διηγήσεις περί απόρρητων μεγαλείων.

Ποιος να πει πάντως με βεβαιότητα αν πρόκειται για ακραία μυθοπλασία ή αν αντιθέτως ενυπάρχουν ψήγματα αλήθειας σε όλα αυτά; Η ίδια η ερμητική φύση του πράγματος συσκοτίζει άλλωστε κάθε απόπειρα ψύχραιμης διερεύνησης, όπως κάνει και η πραγμάτευση του θέματος από ανθρώπους με αμφιλεγόμενα κίνητρα και αλλότριους σκοπούς…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΟ NEWSBEAST.GR

75
σχόλια
 1. avatar Σελλάς

  Κάθε προσπάθεια ατομική ή συλλογική με σκοπό την συνάντηση με την ανώτερη πλευρά του εαυτού, είναι βήμα προς την απελευθέρωση του σκλαβωμένου γενους μας.
  Η ομάδα Ε αν υπάρχει ( εύχομαι να υπάρχει) ελπίζω να κάνει ορατή την εμφάνιση της μέσα από την εκπαίδευση προάγοντας την παιδεία κ την ψυχοκοινωνική μέριμνα.
  Πεπαιδευμενα άτομα ,συγκροτούν νοήμονες ομάδες κ αξιοπρεπή έθνη που ανάγουν τον σεβασμό ως στάση ζωής!

 2. avatar Τροφή για Σκέψη.

  Αδέλφια μου, απανταχού Έλληνες...είναι εύκολο να επιρρίπτουμε ευθύνες σε άλλους που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση, και να χλευάζουμε όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δική μας! Ας ψάξει ο καθένας μας το νόημα στο περιλάλητο αξίωμα του Σωκράτη "ΓΝΩΘΕΙ ΣΑΥΤΟΝ". Ας ψάξουμε ο καθένας μας που φταίξαμε και βρεθήκαμε σ' αυτή την κατάσταση...και να διορθώσει ο καθένας μας τα λάθη του και να μάθουμε από αυτά! Ναι σ' εσένα μιλάω που έμαθες στα φακελάκια, και σ' εσένα που τα παίρνεις μαύρα χωρίς να κόβεις αποδείξεις, και σ' εσένα που έγλυφες για να διοριστείς, και σ' εσένα που κοιτάζεις μόνο τον εαυτό σου, και σ' εσένα που προτίμησες να εγκαταλείψεις την Ελλάδα όταν είδες τα ζόρικα! Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, ας τα βρούμε με τον εαυτό μας πρωτίστως, και να διδαχθούμε από την ιστορία. Όσες φορές στο παρελθόν υψώσαμε το ανάστημά μας ως Έλληνες και διώξαμε τους βαρβάρους, το κάναμε γιατί ήμασταν όλοι μια γροθιά! Σήμερα κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία στον καναπέ με πίτσα και μπύρα, βλέποντας παθητικά ό'τι τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (συγγνώμη ενημέρωσης ήθελα να πω) μας σερβίρουν. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, αν δεν αποκτήσουμε και πάλι Εθνική ομόνοια θα διαλυθούμε σαν λαός...και να θυμάστε: Ό'τι δεν βλέπουμε, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει! "Ο καιρός γαρ εγγύς και ίδωμεν τι μέλλει γενέσθαι". Υ.Γ. Δεν θ' απαντήσω σε κανένα σχόλιο σας.

  1. avatar Τόσο απλά…!

   Έσσεται ήμαρ.

 3. avatar ΑΤΛΑΣ

  Να ξέρετε ότι ο Τσίπρας είναι μέλος της Ομάδας Ε ..

 4. avatar Λέφτη

  Για ποιά ομάδα Ε λένε?
  Τα γεγονότα τούς διαψεύδουν.
  Εάν υπάρχει τότε δεν θα μπαίναμε ούτε στα μνημόνια ούτε χρεωμένη θα είμασταν.
  Τι περιμένει γιατί δεν εμφανίζεται?
  Κι εμείς όλο περιμένουμε να μας σώσουν οι άλλοι....

 5. avatar Αικατερινα

  Παραμυθια...Η Ελλαδα εχει γονατισει..

 6. avatar ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΜΕΡΙΚΏΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΆΖΩ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΊΖΩ ΑΝ ΥΠΉΡΧΕ ΚΆΠΟΙΑ ΟΜΆΔΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΜΙΚΡΉ ΕΠΙΡΡΟΉ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΡΆΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΆΓΓΙ ΓΙΑΤΊ ΚΟΙΜΌΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΟΜΑΔΕΣ ΈΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΑ ΡΕ ΣΗΚΩΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΠΈ Η ΓΑΛΛΙΑ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΞΕΒΟΛΕΨΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 60 70 ΧΡΩΝΩΝ ΒΓΕΣ ΈΞΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΣ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΎΝ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΎΠΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΈΝΗ ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ

  1. avatar John.

   E κοιτα δεν αποκλειεται να υπαρχει οντως μια μυστικη οργανωση σαν τους τεκτονες πχ.
   δεν ειναι ομως οπως το περιγραφει το αρθρο επιστημονικη φαντασια! πιθανων ειναι
   μια κλειστη λεσχη σαν την bilderberg και τα μελη της ειναι Ελληνες ακαδημαικοι και
   επιχειρηματιες! δεν σχεδιαζουν υπεροπλα απλα ανταλλασουν αποψεις,πινωντας ουισκι
   και συζητωντας για Αρχαιοελληνικη φιλοσοφια!

 7. avatar ΙΟΥΓΟΥΡΘΑΣ

  ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ .....ΒΡΥΛ...ΤΕΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΑ....ΚΟΥΡΔΟΥΜΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟ[...]....ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ !!!!ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.....ΕΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΣΣΑΝ !!!!!!

 8. avatar πάτα το μηδέν

  δρα όπου βάλλονται τα ελληνικά συμφέροντα, να φανταστώ των Ελλήνων βιομηχάνων και εφοπλιστών και όχι των Ελλήνων ναυτεργατών και εργατών γιατί αυτά τα συμφέροντα είναι από τη φύση τους αντικρουόμενα

 9. avatar μετά την ομάδα Ε

  έγινε η ομάδα Ζ

 10. avatar Έψιλον

  Πόσο βλαμμένα είσαστε.

 11. avatar *Ε*

  Τώρα . . (Αν) σας πω οτι ανήκω στην ομάδα (Ε), θα με πιστέψετε ; . . Εγω λέω ΌΧΙ, πόσο χαίρομα !!!!! Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα του περισσότερου κόσμου, Δεν ξέρει τι να πιστέψει, και τι ΌΧΙ. Δυστυχώς για εμάς όλους, έχουμε έρθει στο σημείο που ήθελαν. Στο σημείο της Αβεβαιότητας !!!. Σκεφτείτε οτι η αβεβαιότητα, καλύπτει ακόμα κι έναν δολοφονο, που θα διαπράξει φόνο (εμπρός σε κοινό) Με Όπλο, εν ώποιον όλων. Αν ΔΕΝ βρεθεί το Όπλο, Δεν δικάζεται. Έχουμε φτάσει λοιπόν στο σημείο... ακόμα κι αυτά που βλέπουμε, να ανατρέπονται, τόσο καλά ! Μικροί... μας μάθεναν στο Σχολείο, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν Έλληνας, κ σκόρπισε τον πολιτισμό. Μεγάλοι πλέον . . Μαθαίνουμε ότι το ίδιο άτομο, ΔΕΝ ξέρουμε αν Ήταν Έλληνας, Δεν μίλαγε Ελληνικά, κ κάνουμε την ιστορία που μας μάθανε (Δώρο). Τελικά ποιοί είναι οι Ψεύτες ; εμείς ; ή οι άλλοι ;. Δυστυχώς . . Εμείς οι ίδιοι θα καταστρέψουμε τον πλανήτη, μαζί κι εμάς, Ξέρετε γιατί ; Γιατί είμαστε Ανάξιοι, να συντηρήσουμε το Δώρο που μας δόθηκε.!!! Τη Ζωή !!!

 12. avatar Σίσυ Μ.

  Μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη μας!!!!! Μακάρι να υπήρχαν ΕΛΛΗΝΕΣ που να νοιάζονταν για Έλληνες ή την Ελλάδα.... Δυστυχώς όλοι την τσέπη τους κοιτάνε...οδο για τους εν Ελλάδι Έλληνες όλοι περιμένουν τον από μηχανής Θεό να τους σώσουν... [...]

 13. avatar 1234G

  Δομική αλλαγή νοοτροπίας.Αυτοι του καναπέ τους αρέσουν αυτές οι ιστορίες.Δανεικα και αγύριστα και τσάμπα χρήμα.Αυτοι που μαζί τα φάγανε, άλλοι έφαγαν από τη γίδα το κρέας, άλλοι έφαγαν ότι κρέας είχε απομείνει στα κόκκαλα, άλλοι έφαγαν τα κόκκαλα και άλλοι δεν έφαγαν τίποτα από την γίδα γιατί ήταν χορτοφάγοι, γιατί αυτοί ήταν οι γνήσιοι Έλληνες!

 14. avatar Ofis

  Τα χάλια μας δεν αποδεικνύουν ότι όλα αυτά είναι ηλιθιότητες ; Βοήθεια της προκοπής έχουν οι Γερμανοί , την ομάδα Γ γι'αυτό και έχουμε φάει τόσο [...] από αυτούς .

 15. avatar Georgios Chr

  Η ομαδα υπηρξε ,δραστηριοποιήθηκε,παρηγαγε οπλα που οι προδοτες πολιτικοί παρεδωσαν σε ισραηλινους.τα εργαστήρια καταστράφηκαν στη θαλασσια περιοχή της Αργεντινής.Κατα τον πολεμο των Φώκλαντ.Ο Γκιολβας ηταν ενας.Ουτε δωδεκαθεο ειχαν oυτε οι Κεραμυδαδες ξερανε τι γραφανε.Αυτοι καναν εμποριο βιβλίων.
  Οταν οι νεοέλληνες σταματήσουν να ψηφίζουν προδοτες ισως ξαναυπαρξει τετοια ομαδα..

  1. avatar ΑΧΑΧΑΧΑ

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

 16. avatar Έψιλον

  Κουραφέξαλα.. γιαυτό δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε όλα τα επίπεδα παγκόσμιος Δευκαλίωνας μας χρειάζεται!!!

 17. avatar ΔΗΜΗΤΡΑ82

  Φόβος να υπάρχει φόβος να μην υπάρχει.. απορίας άξιο πώς υπάρχουν Έλληνες που απαξιώνουν έστω και την πιθανότητα ύπαρξης τής Ε. Μηδέν επίγνωση νεοελληνα της ανωτερότητας σου..σ'επνιξαν τα social media κ το ίντερνετ.. αυτά τα εξυμνεις κ τα προωθείς..μακάρι να υπάρχει η Ε και μακάρι να τα κάνουν όλα μπάχαλο.. πόση ελευθερία ακόμη και σε αυτά τα σχόλια!

 18. avatar ΑΞΙΟΦΩΤΟΣ

  Υπάρχει ο παναιωνιος διαχρονικός πόλεμος των αδελφοτήτων.
  Άσπρο και μαύρο με ποικίλες αποχρώσεις τα λεγόμενα τάγματα η ιερατεία συνυπάρχουν και ανέρχονται η κατέρχονται στην νοητική πνευματική και πολιτική σκηνή
  Νομιζεται ότι τα πολιτικοθρησκευτικα ιδεολογήματα είναι έργα ανθρώπων που η ζωή τους διαρκεί όσο η ζωή μιας πεταλούδας;
  Οι Σύμπαντα Δελφοί κατέχοντες την Γλώσσα των Συμπάντων θεώρησαν την Αιγηιδα επί της Γαίας εδραζομενη ως το κατάλληλο τόπο και χώρο για να εκπολιτιστει ο άνθρωπος.
  Δεν υπάρχει ομάδα με αυτην την ονοματολογία υπάρχει όμως στην θεογονία του Ησιόδου ακριβής αναφορά για τους 30.0000 φυλακές του Διός.
  Για να γίνει κάποιος Ε το πρώτο το βήμα είναι να έχει Λογική να είναι έμψυχος και όχι προϊόν εξωσωματικής και να έχει καθαρή καρδιά .Αν χρησιμεύσει στο Σχέδιο αυτό θα του φανερωθεί.

  1. avatar Πατριώτης.

   Η Μεγάλη Αδελφότητα του Φωτός.

 19. avatar ΑΛΑ’Ι’ΑΔΗΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ

  Αν υπάρχουν γιατί δεν Μας σώζουν από τους ελληνομπ[...]υς,προδότες,γερμανοτσολιάδες,αμερικλανοτσολιαδες ακόμη ,ακόμη και ρωσοτσολιαδες των βορβωρων Μνημονίων που πτωχοποιησαν σε λιγότερο από μία δεκαετία εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΩΝ;

  1. avatar Έλληνας; Ναι….Ελληναράς; Όχι…

   Συν Αθηνά και χείρα κίνει.

  2. avatar Βαγιανις Δημητρης

   Υπαρχουμε,,φιλε υπαρχουμε,

Παρακαλούμε περιμένετε ...