Μερικές ταξιδιωτικές διαφημίσεις είναι νοσταλγικές, άλλες σε εμπνέουν, ενώ κάποιες άλλες είναι απλά…για γέλια!

Σας παρουσιάζουμε 11 διαφημιστικές αφίσες, που σύμφωνα με την Huffington Post, δεν κατάφεραν να συμβάλλουν στην ενίσχυση του τουρισμού της χώρας τους.

Himachal Pradesh, Ινδία

Η αλήθεια είναι ότι ένα μικρό παιδάκι που κρατάει στα χέρια του ένα αρνί και στέκεται πάνω από ένα παγοδρόμιο είναι πράγματι «έκπληξη»!

Trump, Hollywood

Άραγε αυτός ο άνδρας κοιτάζει την παραλία ή μήπως την όμορφη κυρία μπροστά του; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, το ύφος και των δυο δεν μας πείθει να αγοράσουμε το loft.

Virgin America

Σας δίνουμε bonus πόντους, αν μπορέσετε να πείσετε τα μέλη του πληρώματος της Virgin να σας αφήσουν να κάνετε αυτό που δείχνει η αφίσα μέσα στο αεροπλάνο τους!

Ελβετία

Σύγχυση. Απλά σύγχυση.

Roosevelt Hotel, Νέα Υόρκη

Τι μπορεί να σημαίνει η παρουσία αυτού του καλλίγραμμου μοντέλου, σε αυτή τη στάση, σε μια διαφήμιση ξενοδοχείου;

Elysian Hotel, Σικάγο

Ο συνδυασμός των μανικετόκουμπων, των Smartphοnes και των skateboards είναι αλήθεια ότι δεν μας εκπλήσσει και τόσο.

Ινδία

Σκωτία ή Ινδία;

Ελλάδα

Κρίνοντας από τις πόζες, είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι αυτοί οι άνθρωποι τοποθετήθηκαν στην εικόνα από μια φωτογραφία μαθημάτων χορού αρχαρίων.

Conrad Hotels & Resorts

Όλη αυτή η κοινωνικοοικονομική ανάμειξη φαίνεται απλά… λάθος.

Club Med



Δεν ξέρουμε ποια είναι για εσάς η «ιδέα της ευτυχίας», αλλά είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι δεν περιλαμβάνει άνδρες που κουβαλούν φρούτα πάνω σε ξυλοπόδαρα, αλλά ούτε μικρά απομονωμένα νησιά.

PST Travel

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι αυτή η αγγελία, που ενθαρρύνει έναν πυροσβέστη να «ξεχάσει για λίγο τη δουλειά του», ενώ μια πόλη καίγεται, είναι πραγματική.