Το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών και η χώρα μας εξακολουθεί να διακρίνεται σε κάθε λογής τουριστικά site για τις ομορφιές της, τα μαγευτικά νησιά της και την ευκαιρία που προσφέρει για αξέχαστες διακοπές. Μια ακόμα ιστοσελίδα, η toptipnews.com, χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση στη δεκάδα με τις χώρες, που προσφέρουν ηλιόλουστες και οικονομικές διακοπές!

Ξεκινώντας το άρθρο, με τη διαπίστωση ότι οι ηλιόλουστες αποδράσεις πληρώνονται ακριβά, ο συντάκτης του μας παραθέτει μια λίστα με δέκα χώρες, που αποτελούν τους ιδανικούς καλοκαιρινούς προορισμούς και μάλιστα με λογικές τιμές.

Συγκεκριμένα για την Ελλάδα, αναφέρει ότι εξασφαλίζει μια εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής στις διακοπές. Στην πραγματικότητα, πολλοί τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα για να επωφεληθούν από τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού. Η οικονομική κατάσταση της χώρας ωθεί τους παρόχους υπηρεσιών να μειώσουν τις τιμές τους, μια κατάσταση που χαροποιεί τους τουρίστες, καταλήγει το άρθρο.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Ισπανία, ενώ την τρίτη κατέλαβε η Τουρκία. Σας παρουσιάζουμε τη λίστα και τα σχόλια του toptipnews.com.

Ισπανία

Οι υπηρεσίες είναι σε χαμηλές τιμές οπουδήποτε στην Ισπανία. Οι αμμώδεις παραλίες της είναι διάσημες για την ομορφιά του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η ιστορία της ίδιας της χώρας συνδέεται με τον πολιτιστικό πλούτο της και οι λογικές τιμές της είναι ένα ακόμα θετικό στοιχείο, που την καθιστά ιδανικό προορισμό διακοπών.

Τουρκία

Η Τουρκία παραμένει ένας από τους ιδανικούς προορισμούς για τους παραθεριστές. Χάρη στη μείωση των τιμών στα ξενοδοχεία, η Τουρκία έχει γίνει ένας προορισμός με χαμηλή τιμή που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Οι παράκτιες πόλεις, όπως η Αττάλεια, αποτελούν κορυφαίες επιλογές για τους τουρίστες.

Μεξικό

Οι παραλίες του Μεξικό είναι διάσημες στους τουρίστες που αναζητούν τον ήλιο. Το κόστος ενός ταξιδιού στο Μεξικό κινείται σε λογικά πλαίσια. Οι τιμές των ξενοδοχείων και των εισιτηρίων προωθούν τον τουρισμό στην πόλη. Παράλληλα, παρατηρείται αύξηση στους παρόχους υπηρεσιών, γεγονός που βοηθά τη χώρα να διατηρήσει το τουριστικό της προϊόν σε προσιτές τιμές.

Κούβα

Ως νησί της Καραϊβικής, η Κούβα παραμένει ηλιόλουστη κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους . Για να ενισχυθεί ο τουρισμός, οι τιμές μειώθηκαν και έτσι ο προορισμός μπορεί να δεχθεί κάθε ταξιδιώτη. Με άλλα λόγια θα βρείτε όμορφες παραλίες και καρύδες σε λογικές τιμές.

Τζαμάικα

Οι ταξιδιώτες που αναζητούν μια αξέχαστη διαμονή στην Καραϊβική πρέπει να βάλουν τηΤζαμάικα στην ταξιδιωτική τους λίστα. Η θάλασσα και οι παραλίες σας προσφέρονται απλόχερα και μάλιστα σε προσιτές τιμές. Reggae μουσική και φιλόξενοι άνθρωποι θα σας υποδεχθούν, οι οποίοι έχουν υψηλό επίπεδο κουλτούρας.

Μαδαγασκάρη

Η Μαδαγασκάρη, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά στον Ινδικό Ωκεανό χαρακτηρίζεται από την ομορφιά του τοπίου της. Σε αυτή την τροπική χώρα, ο ήλιος λάμπει όλη την ημέρα, “φωτίζοντας” τις διακοπές των τουριστών. Με έναν ανερχόμενο τουρισμό, χαμηλότερες και πιο προσιτές τιμές προσφέρονται στους ταξιδιώτες.

Σεϊχέλες

Αυτό το αρχιπέλαγος στον Ινδικό Ωκεανό αξίζει να το επισκεφθείτε. Παραλίες με λευκή άμμο και δέντρα καρύδας περιμένουν τους τουρίστες από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, είναι ένας όμορφος προορισμός και προσφέρει φθηνή διαμονή και υπηρεσίες.

Ταϊλάνδη

Με σκοπό να προσελκύσει όλο και περισσότερους επισκέπτες, το κόστος ζωής στην Ταϊλάνδη είναι πολύ χαμηλότερο από ό, τι στις δυτικές χώρες. Με το τροπικό κλίμα της, ο ήλιος φωτίζει τη ζωή της Ταϊλάνδης και τους παραθεριστές όλο το χρόνο. Εκτός από αυτά, όμως, ο προορισμός προσφέρει πολλά αξιοθέατα και μνημεία.

Ινδονησία

Το μεγαλύτερο αρχιπέλαγος του κόσμου είναι επίσης ένας προσιτός προορισμός για ηλιόλουστες διακοπές. Οι όμορφες παραλίες των νησιών και των ακτών της Ινδονησίας είναι προορισμός από μόνες τους. Έτσι, η Ινδονησία κατέχει και αξίζει τη θέση της μεταξύ των 10 κορυφαίων προορισμών.