Για το Παρίσι αναχωρεί σήμερα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων «με στόχο την προβολή της χώρας και την ενίσχυση του ισχυρού τουριστικού ρεύματος που καταγράφεται από τις αρχές του 2014», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η κ. Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με τον γενικό διευθυντή της ΑΤOUT FRANCE (αντίστοιχο φορέα με τον ΕΟΤ), Christian Mantei και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε σύσκεψη εργασίας με στελέχη της, αντικείμενο της οποίας θα είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα οργάνωσης, διαδικασιών και λειτουργίας των δύο Οργανισμών, στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας που είχε υπογραφεί πέρυσι μεταξύ των υπουργείων Τουρισμού των δύο χωρών.

Επίσης, η υπουργός Τουρισμού πρόκειται να συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια της UNESCO, Ιρίνα Μπόκοβα, ενώ θα παραστεί σε εκδήλωση που οργανώνει η ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της παραμονής της στη γαλλική πρωτεύουσα, η κ. Κεφαλογιάννη θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης καθώς και σε περιοδικά που ασχολούνται με ειδικές μορφές τουρισμού.