To travelplan.gr, ως ο αποκλειστικός ταξιδιωτικός συνεργάτης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, σάς καλωσορίζει στο μαγικό κόσμο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και των γηπέδων της Βραζιλίας, μετά και από την κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης της διοργάνωσης.

Αντίπαλοι της Εθνικής μας, όπως ορίστηκαν από τη θεά τύχη, θα είναι η Κολομβία, η Ιαπωνία και η Ακτή Ελεφαντοστού. Ο πρώτος αγώνας με την Κολομβία θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14 Ιουνίου στην πόλη Belo Horizonte.

Για το δεύτερο και τον τρίτο αγώνα η Εθνική θα ταξιδέψει βόρεια στη Βραζιλία και στις ακτές του Ατλαντικού για να αντιμετωπίσει τους Ιάπωνες και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ακτής Ελεφαντοστού, στη Natal και τη Fortaleza αντίστοιχα.

Στόχος του travelplan.gr, με τη συγκυρία μάλιστα των 10 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004, είναι να δημιουργήσει την πιο δυνατή ελληνική κερκίδα στα γήπεδα της Βραζιλίας στηρίζοντας την ομάδα μας στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη τον ερχόμενο Ιούνιο!

Οι έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν για μια ακόμη φορά στην ελληνική κερκίδα με τα ταξιδιωτικά πακέτα του travelplan.gr και του 2014mundial.gr, τα οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμα.

Ανακαλύψτε τα ταξιδιωτικά πακέτα και ζήστε τη μαγεία του ποδοσφαίρου στη χώρα που το λάτρεψε, στηρίζοντας την Εθνική μας!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο travelplan.gr και στο 2014mundial.gr ή με ένα τηλέφωνο στο 2103333300.