Τις ομορφιές της Κύπρου και τα όσα προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός θα επιχειρήσει να μεταφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε όσους επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο του stand, στο επίπεδο 2, παραπλεύρως της εισόδου του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens στο Μαρούσι (πρόσβαση και μέσω ηλεκτρικού σιδηροδρόμου – στάση Νερατζιώτισσα).

Για 4 ημέρες, από τις 2 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2013, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις τουριστικές υποδομές, τις φυσικές ομορφιές, την ξενοδοχειακή υποδομή, τις θεματικές διαδρομές, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από ενδιαφέρον οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό που θα προσφέρεται δωρεάν.

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια του 4ημέρου, θα δειγματίζονται και εξαιρετικά καλαίσθητες αυτοστήρικτες αφίσες με εικόνες της Κύπρου για διακόσμηση σχολείων, συλλόγων και άλλων φορέων, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν, μετά από συνεννόηση με το προσωπικό του σταντ του ΚΟΤ στο The Mall Athens.

Κατά την περίοδο αυτή, οι επισκέπτες του σταντ θα μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο σταντ του ΚΟΤ, στις 5/10/13 και ώρα 20.30 με… έπαθλο Κυπριακές Νοστιμιές και άλλα όμορφα δώρα!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση, συμπληρώνοντας το ειδικό κουπόνι που θα βρουν στο σταντ του ΚΟΤ.

Σας περιμένουμε στο σταντ του ΚΟΤ, στο δεύτερο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι., http://www.themallathens.gr/) για να λάβετε μια πρώτη γεύση από την μυθική και πραγματικά εγκάρδια κυπριακή φιλοξενία.

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Κυπριακού Oργανισμού Τουρισμού στην Αθήνα, τηλ. 210 3610178, φαξ 210 3644798, [email protected]

38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου – 4 εώς 9 Οκτωβρίου 2013

Με νέα ημερομηνία, πολλές νέες ενότητες και εκδηλώσεις και εισιτήριο μόλις 3 ευρώ ανοίγει τις πύλες της η 38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου.

Σκοπός της Διεθνούς έκθεσης από την πρώτη χρονιά καθιερώσεως της, είναι η στήριξη του εμπορίου και της αγοράς καθώς και η ανάδειξη των δυνατοτήτων και προοπτικών της κυπριακής οικονομίας, στόχοι που παραμένουν μέχρι και σήμερα αναλλοίωτοι.

Η μεγάλη επιτυχία του θεσμού και η αποτελεσματικότητα, εμφαίνεται από τις πολυάριθμες εμπορικές πράξεις που πραγματοποιούνται στη διάρκεια της λειτουργίας της, γεγονός που την έχει καθιερώσει ως αξιόλογο εμπορικό γεγονός στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και προσελκύει το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου.

Όσοι από εσάς θα έχουν την τύχη να βρίσκονται στην Κύπρο τις προσεχείς ημέρες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την σημαντικότερη εμπορική έκθεση του νησιού.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.csfa.org.cy και στο +357 22-203600.