Μια σπουδαία διάκριση έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες της Airfasttickets, η οποία ανακηρύχθηκε National Champion Greece 2013/14 στον καταξιωμένο θεσμό των European Business Awards.

Η Airfasttickets θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας μεταξύ των 50 καλύτερων εταιριών της Ελλάδας και 526 της Ευρώπης, διεκδικώντας τη διάκριση Ruban d’Honneur, η οποία θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2014.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς των European Business Awards, οι εταιρίες που επιλέγονται ως National Champions επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια που αξιολογούν τη δέσμευσή τους στην πρωτοπορία, την επιχειρηματική αριστεία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι την περασμένη χρονιά, οι εταιρίες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό είχαν συνολικό άθροισμα τζίρου πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ και προερχόταν από 28 ευρωπαϊκές χώρες.

«Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την τροχιά επιτυχίας που έχει χαράξει η Airfasttickets και ταυτόχρονα μας δεσμεύει να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας με την ίδια ποιότητα και το ίδιο όραμα» επεσήμανε ο Πρόεδρος & Ιδρυτής της Airfasttickets, Νίκος Κοκλώνης.