Ναι, το αγαπημένο μας Nice n Easy απέκτησε το κυκλαδίτικο αδερφάκι του, καλά καταλάβατε! Για την ακρίβεια έφερε στις βαλίτσες του την χολιγουντιανή του αύρα, τον bio χαρακτήρα του, την value for money ιδιοσυγκρασία του και την φιλική του διάθεση και έστησε με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά έναν ολότελα διαφορετικό από τα συνηθισμένα του νησιού, χώρο. Πού;

Στην κοσμική παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο, όπου οι celebrities -κι όχι μόνο- θα έχουν πλέον έναν extra ισχυρό λόγο να την προτιμήσουν για τις βουτιές τους.

Με το που φτάσετε στην παραλία, θα το δείτε να ξεχωρίζει με την γαλανόλευκη αισθητική του και τις χολιγουντιανές αλλά και ελληνικές κινηματογραφικές φιγούρες -η Marilyn Monroe και ο Frank Sinatra σας καλωσορίζουν στην είσοδο!- στους τοίχους.

Το μενού τιμά τα βιολογικά προϊόντα και τις αγνές πρώτες ύλες και παντρεύει με τον καλύτερο τρόπο το gourmet με το σπιτικό. Η εμπειρία του Δημήτρη Χριστοφορίδη (manager για πολλά χρόνια στα γνωστότερα εστιατόρια του Χόλιγουντ) μαζί με το μεράκι και το ταλέντο του chef Χρήστου Αθανασιάδη έχουν δημιουργήσει μια άκρως ενδιαφέρουσα άφιξη στο φετινό γαστρονομικό χάρτη του νησιού: από συνταγές με ενεργειακά berries και αυγοτάραχο μέχρι αχινομακαρονάδες και αιγαιoπελαγίτικα πιάτα με τοπικά προϊόντα (σπαγγέτι με κοπανιστή Μυκόνου, συνταγές με ναξιώτικα τυριά, συριανές ντομάτες και λούζα κ.α.).

Ο κατάλογος είναι μακρύς μα καθόλου κουραστικός, με πρωτότυπες γευστικές προτάσεις να σας βάζουν σε δίλημμα τι να πρωτοδιαλέξετε και κυρίως οι τιμές του είναι πραγματικά ασυναγώνιστες –για τα δεδομένα του νησιού- που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Στα έξτρα ατού συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν χρειάζεται καν να εγκαταλείψετε την ξαπλώστρα σας στην παραλία, αφού διαθέτει beach service προσφέροντας όλους τους θησαυρούς του καταλόγου του. Meet you there!

Nice and Easy
Bio Restaurant

Μύκονος
www.niceaneasy.gr
www.facebook.com/NicenEasyMykonos
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22980 72315, 6937 925113