Αναμφισβήτητα αυτό το δωμάτιο θα κεντρίσει τους design lovers του Παρισιού και όχι μόνο και θα αποτελέσει το hot opening της πόλης για το φινάλε του 2013.

Το Kiss Room, είναι ένα ιντριγκαδόρικο project του Ούγγρου σχεδιαστή Mathias Kiss, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του δημοφιλούς club La Perle της Marais. Πρόκειται για ένα και μοναδικό δωμάτιο ξενοδοχείου που βρίσκεται δίπλα από το club, είναι μόλις 10 τετραγωνικά και έχει διακοσμηθεί από 1.000 τετράγωνους καθρέπτες 25 εκατοστών.

Θα μείνει ανοικτό για 1.000 νύκτες και όποιος θέλει θα μπορεί να κάνει κράτηση για να μείνει με τιμές που ξεκινούν από 750 ευρώ τη βραδιά. Οι καθρέπτες είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένοι ώστε να δημιουργούν χιλιάδες αντανακλάσεις, δίδοντας έτσι την αίσθηση ότι το δωμάτιο είναι τεράστιο. Για να διατηρηθεί κάποια επαφή με τον έξω κόσμο, υπάρχει ένας μικρός καθρέφτη που προσφέρει θέα στο εστιατόριο του club.

Όπως δήλωσαν οι δημιουργοί του Kiss Room «η πολυτέλεια μπορεί να μικρή σε αυτό το δωμάτιο, είναι όμως άπειρη». Το δωμάτιο αναμένεται να ανοίξει τον Οκτώβριο και θα παραμείνει ανοικτό για 1.000 νύχτες.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ