Είναι από τα ομορφότερα νησιά και από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς το καλοκαίρι. Είναι η Νάξος, η «κυρά των Κυκλάδων» και το μεγαλύτερο νησί τους. Οι ομορφιές που κρύβει είναι πολλές, όπως και οι φυσικοί θησαυροί της, αλλά και τα πολλά μνημεία της που συνδέουν το ένδοξο παρελθόν της με το παρόν.

Το νησί της Αριάδνης αποτελεί ένα μοναδικό κράμα με παραδοσιακούς οικισμούς, ενετικούς πύργους, και βυζαντινά ξωκλήσια με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η μαγευτική ενδοχώρα, οι αχανείς αμμουδερές παραλίες με κεδροδάση στη νότια πλευρά του νησιού και τα τοπία άγριας ομορφιάς στην ανατολική ακτή αποδεικνύουν γιατί η Νάξος συγκαταλέγεται μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών στο Αιγαίο.  Αλλά και τα περισσότερα από 60 χωριά της με τον έντονο κυκλαδικό χαρακτήρα τους και την ιδιαίτερη αισθητική καλούν τον ταξιδιώτη να τα εξερευνήσει.

Και είναι όλα αυτά τα υπέροχα σημεία της Νάξου που χαρίζουν υπέροχες εικόνες στους επισκέπτες, ενώ κάθε γωνιά της «μυρίζει» ελληνικό καλοκαίρι. Αυτό που σε ταξιδεύει σε σκέψεις γαλήνιες και σου χαρίζει εικόνες, γεύσεις και αρώματα που τα κρατάς μαζί σου.