Η ιδέα ήρθε από το πλεόνασμα container που αφήνονται να σκουριάζουν στα λιμάνια, χωρίς καμία χρηστική αξία. Τέσσερις Βέλγοι φίλοι κατάφεραν να τα αξιοποιήσουν δημιουργικά και κυρίως οικολογικά!

Το ξενοδοχείο Sleeping Around αποτελεί μια νέα, άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους αναζητούν την αυθεντικότητα, την άνεση, την περιπέτεια και το απροσδόκητο, αφού η τοποθεσία στην οποία στήνεται κάθε φορά αυτό το κατάλυμα είναι διαφορετική και μοναδική.

Αυτή την περίοδο το «πλωτό» ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα κανάλι στην πόλη Antwerp δυτικά του Βελγίου. Τα τέσσερα κινητά πολυτελή δωμάτια του είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και περιλαμβάνουν φυσικά κρεβάτι, άνετο μπάνιο και σύστημα κλιματισμού.

Το concept ολοκληρώνεται με ένα ειδικά διαμορφωμένο container εστιατόριο στο οποίο σερβίρεται το πρωινό, αλλά και το γεύμα σας και ένα ακόμα με σάουνα.

Ο περιβάλλοντας χώρος διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με την τοποθεσία και είναι πάντα ένα ενδιαφέρον σημείο για τη συναναστροφή σας με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες.

Μέσω τις ιστοσελίδας του Sleeping Around μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και ακόμα να διαμορφώσετε τη διαδρομή του ξενοδοχείου σύμφωνα με τις δικές σας επιλογές.