H νέα γενιά των hostels συνεχίζει να εντυπωσιάζει, προσφέροντας οικονομική διαμονή σε μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον. Το «Student Hotel» στο Άμστερνταμ ξεκίνησε να λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2013 δίνοντας μια άλλη διάσταση στην έννοια των hostels.

Ιδανικό για φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη, αλλά και για ταξιδιώτες που την επισκέπτονται για λίγες μέρες, ο ξενώνας έχει ήδη μετατραπεί στο νέο hot spot του Άμστερνταμ, βασίζοντας την επιτυχία του στα δημοφιλή «αδέρφια» του σε ολόκληρη τη Μπενελούξ.

Μόλις 10 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης, 3 λεπτά με τα πόδια από την πολυσύχναστη συνοικία Mercatorplein και δίπλα σε σταθμούς του μετρό και του τραμ, το «Student Hotel» διαθέτει περισσότερα από 700 δωμάτια, σχεδιασμένα με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των νέων.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο, κοινόχρηστη κουζίνα και ποιοτικές ανέσεις, όπως άνετο διπλό κρεβάτι, γραφείο μελέτης, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με διεθνή κανάλια, δωρεάν ίντερνετ υψηλής ταχύτητας και δωρεάν WiFi. Αν επιθυμείτε περισσότερο χώρο επιλέξτε μία από τις πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική κουζίνα.

Οι state-of-the-art κοινόχρηστες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν άνετα δωμάτια μελέτης, βιβλιοθήκη, αίθουσα παιχνιδιών, αλλά και υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ. Προσφέρεται επίσης ελεύθερη πρόσβαση σε ιδιωτικό γυμναστήριο και για όσους επιλέξουν τον ξενώνα για μηνιαία διαμονή, ένα ποδήλατο VAN Moof, σχεδιασμένο αποκλειστικά για το «The Student Hotel».

Στο εστιατόριο σερβίρεται μια ποικιλία από νόστιμα, υγιεινά γεύματα, που είναι διαθέσιμα και για τους επισκέπτες, με μόλις 7 ευρώ.

Κλείστε το ιδανικό δωμάτιο, ανάλογα με τις ανάγκες σας και νιώστε απόλυτη ασφάλεια, αφού ο χώρος προστατεύεται όλο το εικοσιτετράωρο και το προσωπικό του ξενώνα είναι επίσης διαθέσιμο όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμές: Από 50 ευρώ

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.