Διακοπές τον Ιούνιο; Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι χωρίς πολυκοσμία και με εξαιρετικές τιμές!

Σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σάς προτείνουμε τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν μέχρι 40 ευρώ τη βραδιά, για όλο το μήνα Ιούνιο. Από την Κέρκυρα στο Ρέθυμνο και από τη Λευκάδα στη Νάξο, αυτά τα οικογενειακά ξενοδοχεία σας προσφέρουν άνετες και χαλαρωτικές στιγμές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.com περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.com σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Δείτε τα 10  καλύτερα ξενοδοχεία για τον Ιούνιο μέχρι 40 ευρώ στις Κυκλάδες, την Πάργα και τη Χαλκιδική.

Ξενοδοχείο Πυργάκι
Παροικιά, Πάρος

Αυτό το ξενοδοχείο είναι κτισμένο σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της κωμόπολης, προσφέροντας 4στερη διαμονή, καθώς και ανοιχτή εξωτερική πισίνα, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και παιδική πισίνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 25 δωμάτια, ενώ έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν κέντρο ομορφιάς, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και καθαριστήριο, καθώς επίσης coffee bar, καφετέρια και συνάλλαγμα.

Τα άνετα και πολυτελή δωμάτια του περιλαμβάνουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με εξοπλισμός σιδερώματος, ψυγείο και τηλέφωνο. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν οικογένειες. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο και ένα μπαρ. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη μόνο συγκεκριμένες ώρες.

Info

Αξιολόγηση: 7,5
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Aeolos Bay Hotel
Τήνος

Τοποθετημένο σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, το ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από το Μνημείο της Έλλης.

Προσφέρει οικονομική αλλά υψηλών προδιαγραφών διαμονή με δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο διαθέτει ανοιχτή εξωτερική πισίνα, αποθήκευση αποσκευών και ασανσέρ. Επίσης, διαθέτει δωμάτιο με τηλεόραση, υπηρεσία εισιτηρίων και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Ο κήπος είναι το καλύτερο σημείο για να χαλαρώσετε. Παραλιακά κτισμένο, το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με ψυγείο καθώς και μίνι μπαρ. Τα δωμάτια διαθέτουν εξοπλισμό σιδερώματος και τηλέφωνο. Διαθέτει εστιατόριο και μπαρ δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να χαλαρώνουν στο τέλος της ημέρας.

Info

Αξιολόγηση: 8
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.


Ippocampos Hotel
Αδάμας, Μήλος

Με καταπληκτική θέα στην θάλασσα, το ξενοδοχείο, Hotel Ippocampos, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet.

Αυτό το ξενοδοχείο απέχει μόλις λίγα μέτρα από το Μεταλλευτικό και το Εκκλησιαστικό Μουσείο Μήλου. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και αποθήκευση αποσκευών. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει εστιατόρια και αξιοθέατα της περιοχής. Τα δωμάτια έχουν κουζινάκι, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Διαθέτουν, επίσης, μίνι μπαρ, πιστολάκι μαλλιών και ψυγείο. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι του Αδάμα και 20 λεπτά από την παραλία Παπικινού, και λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Σαρακίνικο και τις Κατακόμβες της Μήλου.

Info

Αξιολόγηση: 8,8
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Alizea Villa Hotel
Φηρά, Σαντορίνη

Με καταπληκτική θέα στην πόλη, το ξενοδοχείο, Alizea Villa Hotel Φηρά, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

Αυτό το μοντέρνο ξενοδοχείο είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της κωμόπολης. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στην υπέροχη αυλή του συγκροτήματος, καθώς και ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει ,, αποθήκευση αποσκευών και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνουν κήπο και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν πανοραμική θέα στην θάλασσα, ενώ, επίσης, περιλαμβάνουν τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών και συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει πρωινό, χαρίζοντας στους θαμώνες μοναδικές γεύσεις σχεδόν δίπλα στο δωμάτιό τους.

Όσοι επιθυμούν να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν μπορούν να επισκεφτούν το μπαρ του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες μπορούν να παίρνουν πρωινό στo δωμάτιό τους. Τοποθετημένο στην περιοχή Φηροστεφάνι, το ξενοδοχείο αποτελεί την τέλεια βάση για τις διακοπές σας στην πόλη. Το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μέγαρο Γύζη απέχουν λίγα λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 8,1
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Marinero Hotel & Suites
Νάουσα, Πάρος

Αυτό το συγκρότημα διαθέτει 25 μεγάλα δωμάτια προσφέροντας πανοραμική θέα στην θάλασσα και στην πισίνα. Αυτό το τρέντυ ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο του χωριού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει για τους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και ανοιχτή εξωτερική πισίνα, στεγνοκαθαριστήριο και φύλαξη βρεφών /παιδιών. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν συνάλλαγμα, καθαριστήριο και δωμάτιο με τηλεόραση. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το δωρεάν wifi του ξενοδοχείου. Όλα τα άνετα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση. Είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με ψυγείο και τηλέφωνο. Κάθε μπάνιο περιλαμβάνει ξεχωριστό μπάνιο και ντουζιέρα.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό για πρωινό, προσφέροντας στους θαμώνες μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία λίγα μόλις βήματα από το δωμάτιό τους. Μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας χαλαρώνοντας στο μπαρ. Ανάμεσα στα αξιοθέατα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο είναι και τα ακόλουθα: Πάρος και Παραλία Punda Club. Στάθμευση διατίθεται, ενώ μπορεί να ζητηθεί λεωφορείο από/προς αεροδρόμιο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Ξενοδοχείο Κατερίνα
Στυλίδα, Νάξος

Αυτό το άνετο και ευχάριστο ξενοδοχείο στην περιοχή Αγία Άννα, απέχει λίγα μόνο λεπτά με τα πόδια από την παραλία Άγιος Προκόπιος.

Προσφέρει οικονομική αλλά υψηλών προδιαγραφών διαμονή, με δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο διαθέτει σάουνα, ανοιχτή εξωτερική πισίνα και φύλαξη βρεφών /παιδιών. Επίσης, διαθέτει καθαριστήριο, στεγνοκαθαριστήριο και κέντρο ευεξίας. Οι ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις στο ξενοδοχείο συμπεριλαμβάνουν τζακούζι και τούρκικο χαμάμ. Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια στο ξενοδοχείο έχουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, ψυγείο και τηλεόραση. Κάθε μπάνιο διαθέτει ντουζιέρα και πιστολάκι μαλλιών.

Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τηλέφωνο. To ξενοδοχείο έχει το δικό του καφέ. Όσοι επισκέπτες επιθυμούν να γνωρίσουν νέα άτομα μπορούν να επωφεληθούν από το μπαρ του ξενοδοχείου. Στο ξενοδοχείο προσφέρεται κάθε μέρα πρωινό. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής, με εστιατόρια, καφέ και νυχτερινά κέντρα ακριβώς δίπλα στην πόρτα σας. Η Πορτάρα, το Κάστρο Νάξου και το Αρχαιολογικο Μουσείο απέχουν μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 9,1
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Akrogiali Boutique Hotel
Πολύχρονο, Χαλκιδική

Αυτό το στυλάτο κτίριο είναι βολικά τοποθετημένο στο κέντρο της κωμόπολης. Προσφέρει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους επισκέπτες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει πολλές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων αποθήκευση αποσκευών, σνακ μπαρ και εστιατόριο στο οποίο σερβίρονται πιάτα ελληνικής, τοπικής και μεσογειακής κουζίνας. Οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις που προσφέρει συμπεριλαμβάνουν γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και βιβλιοθήκη.

Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να βρουν ATM στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Όλα τα μπουτίκ δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν συσκευή αναπαραγωγής DVD, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μίνι μπαρ. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Dolphin Bay Hotel
Γαλησσάς, Σύρος

Χτισμένο στην περιοχή της Γαλησσάς, το 4 αστέρων συγκρότημα είναι μοντέρνο και φινετσάτο. Αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο του χωριού.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνουν ανοιχτή εξωτερική πισίνα και γήπεδο τένις, καθώς και δωρεάν σύνδεση Wi-Fi. Στις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του συγκροτήματος περιλαμβάνονται 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, ασανσέρ και παιδική πισίνα. Το ξενοδοχείο, επίσης, διαθέτει αίθουσα αναψυχής για παιδιά, φύλαξη βρεφών /παιδιών και καφετέρια.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο ξενοδοχείο είναι άνετα και ευρύχωρα. Όλα έχουν ιδιωτικό μπάνιο, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν πιστολάκι μαλλιών και μίνι μπαρ. To ξενοδοχείο, Dolphin Bay Hotel, έχει εστιατόριο και μπαρ.

Ανάμεσα στα αξιοθέατα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο είναι και τα ακόλουθα: το Νεώριον, η πλατεία Μιαούλη και το Μουσείο της Ερμούπολης. Για την περαιτέρω διευκόλυνση των επισκεπτών, διαθέτει υπηρεσία μεταφοράς τους από και προς το αεροδρόμιο, εφόσον αυτοί το ζητήσουν.

Info

Αξιολόγηση: 8
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Golden Sun Hotel
Νάξος

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης και προσφέρει τζακούζι, ανοιχτή εξωτερική πισίνα και παιδική πισίνα.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν κέντρο σπα και ευεξίας, σαλόνι ομορφιάς και φύλαξη βρεφών /παιδιών. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει στεγνοκαθαριστήριο, , και καθαριστήριο. Εκτός των άλλων, διαθέτει και ένα πολύ περιποιημένο προαύλιο χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τις ηλιόλουστες μέρες.

Διαθέτει 33 άνετα δωμάτια που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα. Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, κουζινάκι και τηλεόραση, ενώ είναι και κλιματιζόμενα. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο έχει πιστολάκι μαλλιών και πετσέτες. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο και ένα μπαρ. Εναλλακτικά, έχετε την ευκαιρία να γευματίσετε σε εστιατόρια και καφέ που βρίσκονται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια.

Απέχει μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παραλίες Άγιος Προκόπιος και λιγότερο από 10 λεπτά από την παραλία Άγιος Γεώργιος, το Αρχαιολογικό Μουσείο Νάξου και την Πορτάρα. Το Κάστρο Νάξου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Paradise Hotel
Πάργα



Βρισκόμενο σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από την παραλία Βάλτος, το ξενοδοχείο, Paradise Hotel, έχει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Αυτό το ξενοδοχείο απέχει μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κάστρο της Πράγας. Το ξενοδοχείο έχει 18 δωμάτια, ενώ διαθέτει εξωτερική πισίνα. Εκτός από σάουνα και τζακούζι, το ξενοδοχείο διαθέτει και κέντρο σπα και ευεξίας.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνουν γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, τούρκικο χαμάμ και συνάλλαγμα. Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο έχουν ιδιωτικό μπάνιο, συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση και πιστολάκι μαλλιών.

Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν οικογένειες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία Κρυονέρι. Τα περισσότερα αξιοθέατα βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση.

Info

Αξιολόγηση: 8,7

Τιμή: ¤40 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Δείτε τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία για τον Ιούνιο μέχρι 40 ευρώ στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα τη Σκιάθο και το Ιόνιο
.


Alkionis Beach Apartments
Σφακάκι, Ρέθυμνο

Αυτό το συγκρότημα διαμερισμάτων είναι ιδανικά τοποθετημένο στο κέντρο του προαστίου, ενώ διαθέτει ιδιωτική παραλία και ανοιχτή εξωτερική πισίνα.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει σνακ μπαρ, , και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων. Επίσης, διαθέτει γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και παιδική χαρά. To συγκρότημα διαμερισμάτων, επίσης, προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο. To συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει 21 διαμερίσματα με κλιματισμό. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα διαμερίσματα που είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Ανάμεσα στα αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά στο συγκρότημα διαμερισμάτων είναι και τα ακόλουθα: Αρχαιολογικό Μουσείο, Φορτέτζα, Ιστορικό Μουσείο. Ο εθνικός κήπος απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το συγκρότημα διαμερισμάτων.

Info

Αξιολόγηση: 8,4
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Paradise Hotel
Γουβιά, Κέρκυρα

Αυτό το συγκρότημα διαθέτει 60 ευρύχωρα δωμάτια προσφέροντας πανοραμική θέα στην πισίνα και στον κόλπο. Είναι ειδυλλιακά κτισμένο στο κέντρο της κωμόπολης.

Το ξενοδοχείο έχει εξωτερική πισίνα (εποχική), 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και ασανσέρ. Μεταξύ άλλων, διαθέτει σνακ μπαρ, συνάλλαγμα και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ. Ο κήπος αποτελεί, ίσως, το καλύτερο σημείο για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανέσεις όπως κεντρική θέρμανση, καθιστικό στο δωμάτιο και τηλέφωνο. To ξενοδοχείο έχει εστιατόριο και ένα άνετο μπαρ. Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Κέρκυρας απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info

Αξιολόγηση: 8,3
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Damia Hotel
Σιδάρι, Κέρκυρα

Το 3 αστέρων συγκρότημα είναι φωτεινό και στυλάτο. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, ενώ διαθέτουν και δωρεάν Wi-Fi ίντερνετ.

Το ξενοδοχείο έχει 40 δωμάτια, ενώ διαθέτει εξωτερική πισίνα. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν σνακ μπαρ, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν συνάλλαγμα, παιδική χαρά και αποθήκευση αποσκευών. Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν τηλεόραση, συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση και κουζινάκι.

Διαθέτουν, επίσης, πιστολάκι μαλλιών, συσκευή για καφέ/τσάι και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Το ξενοδοχείο διαθέτει πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι ιδανικά για οικογένειες. To ξενοδοχείο, Damia Hotel, διαθέτει εστιατόριο και μπαρ. Όσοι σχεδιάζουν μικρές αποδράσεις μέσα στην ημέρα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν από το ξενοδοχείο να τους ετοιμάσει μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα γνωστότερα αξιοθέατα.

Info

Αξιολόγηση: 8,1
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Thymi’s Home
Σκιάθος

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο ξενοδοχείο είναι άνετα. To ξενοδοχείο, Thymi’s Home, έχει εστιατόριο και μπαρ.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται λιγότερο από 10 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Σκιάθου. Επισκεφτείτε τις υπέροχες παραλίες της Σκιάθου και ξεναγηθείτε στην όμορφη πόλη.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Hotel Porto Ligia
Λυγιά, Λευκάδα

Το 4 αστέρων συγκρότημα είναι μοντέρνο και άνετο. Διαθέτει πισίνα, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και coffee bar. Το ξενοδοχείο, επίσης, διαθέτει κήπο.

To ξενοδοχείο διαθέτει 52 δωμάτια με κλιματισμό. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν ανέσεις όπως συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, τηλεόραση και μίνι μπαρ. Πρόσβαση στο ίντερνετ είναι, επίσης, διαθέσιμη. Το αεροδρόμιο Κρατικός Αερολιμένας Ακτίου απέχει μόλις 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Το όμορφο μοναστήρι της Αγίας Φανερωμένης και η παραλία του Αγίου Ιωάννη βρίσκονται σε απόσταση μόλις 20 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Caravel Apartment Hotel
Ρόδος

Κτισμένο στην πανέμορφη πόλης της Ιαλυσού, το 3 αστέρων συγκρότημα είναι ευρύχωρο και άνετο. Το κέντρο της κωμόπολης βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο έχει 29 δωμάτια, ενώ διαθέτει ανοιχτή εξωτερική πισίνα. Δωρεάν Wi-Fi είναι διαθέσιμο. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν αίθουσα αναψυχής για παιδιά, ασανσέρ / ανελκυστήρας και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν κουζινάκι, συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση και πιστολάκι μαλλιών.

Τηλέφωνο και ψυγείο υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε να διαμείνετε σε κάποια από τα εξαιρετικά μεγάλα δωμάτια, ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, χαρίζοντας στους θαμώνες μοναδικές γεύσεις σχεδόν δίπλα στο δωμάτιό τους. Το αεροδρόμιο Διεθνής Αερολιμένας Ρόδου “Διαγόρας” απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Τέλος, Τα Ενυδρείο Ρόδου, Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου απέχουν λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Pacifae Golden Village
Κεφαλλονιά

Με καταπληκτική θέα στην παραλία και στην εξοχή, το ξενοδοχείο, Pacifae Golden Village, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

Διαθέτει θερμαινόμενο τζακούζι και εξωτερική πισίνα. Αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης διαθέτει μεταξύ άλλων φύλαξη βρεφών /παιδιών και παιδική πισίνα. Εκτός των άλλων, το ξενοδοχείο διαθέτει καθαριστήριο, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και στεγνοκαθαριστήριο.

Ο κήπος αποτελεί, ίσως, το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανέσεις, όπως ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών και μίνι μπαρ. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια, που είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν οικογένειες. To ξενοδοχείο, Pacifae Golden Village, έχει εστιατόριο και μπαρ. Στη γύρω περιοχή υπάρχει μια πληθώρα διαθέσιμων επιλογών για κάποιων που θέλει να γευματίσει.

Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς απέχει μόνο 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Η παραλία Σκάλα απέχει μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.
Info

Αξιολόγηση: 9
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Ξενοδοχείο Arkadia
Ζάκυνθος

Με καταπληκτική θέα στην εξοχή, στην θάλασσα και στο λόφο, το συγκρότημα διαμερισμάτων, ξενοδοχείο Arkadia, διαθέτει κλιματιζόμενα διαμερίσματα με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων έχει 18 διαμερίσματα, ενώ διαθέτει ανοιχτή εξωτερική πισίνα και κέντρο ευεξίας. Υπάρχουν και γαμήλιες σουίτες, για όσους επιζητούν επιπλέον πολυτέλεια και άνεση. Η ρεσεψιόν λειτουργεί όλο το 24ωρο για να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες σας. Όλα τα άνετα διαμερίσματα στο συγκρότημα διαμερισμάτων έχουν πιστολάκι μαλλιών και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια.

Μπορείτε να επιλέξετε τα εξαιρετικά μεγάλα διαμερίσματα, ειδικά σχεδιασμένα για τη διαμονή οικογενειών. Το αεροδρόμιο Διεθνές Αεροδρόμιο Ζακύνθου απέχει μόνο 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το πολύγλωσσο προσωπικό θα σας προτείνει μέρη για να γευματίσετε και μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τη διαμονή σας στην πόλη.
Info

Αξιολόγηση: 9,9
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Odyssia Beach Hotel
Ρέθυμνο, Κρήτη

Το 3 αστέρων συγκρότημα είναι άνετο και ρομαντικό. Διαθέτει θερμαινόμενο τζακούζι και εξωτερική πισίνα. Το Odyssia Beach Hotel είναι πολύ πρόσφατα ανακαινισμένο.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν σάουνα, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και κέντρο ομορφιάς. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με δραστηριότητες, όπως πινγκ-πονγκ, ποδόσφαιρο και βόλεϊ στην παραλία και μίνι γκολφ.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κλιματισμό και είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, ιδιωτικό μπάνιο και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν ανέσεις όπως ψυγείο, τηλέφωνο και πιστολάκι μαλλιών. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν οικογένειες. To ξενοδοχείο, Odyssia Beach Hotel, έχει εστιατόριο και μπαρ. Οι επισκέπτες που θα βρίσκονται εκτός του καταλύματος κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν από το ξενοδοχείο να τους ετοιμάσει μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο.

Info

Αξιολόγηση: 8
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Palatia Village
Χερσόνησος, Κρήτη

Το ξενοδοχείο, Palatia Village, είναι κτισμένο σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της κωμόπολης, προσφέροντας ευχάριστη διαμονή, καθώς και υπάλληλο υποδοχής, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και παιδική πισίνα.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων έχει εξωτερική πισίνα και σνακ μπαρ. Τις ηλιόλουστες ημέρες, οι εξωτερικοί χώροι του συγκροτήματος αποτελεί το καταλληλότερο μέρος για να χαλαρώσετε. Στους χώρους του συγκροτήματος διαμερισμάτων, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν κατάστημα δώρων/σουβενίρ. Όλα τα ευρύχωρα διαμερίσματα του διαμερίσματος διαθέτουν κουζινάκι, ιδιωτικό μπάνιο και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Τα διαμερίσματα διαθέτουν και σύνδεση στο ίντερνετ.

Το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Ηρακλείου απέχει μόνο 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το συγκρότημα διαμερισμάτων. Το Aquaworld Aquarium απέχει σχεδόν 20 λεπτά με τα πόδια από το συγκρότημα διαμερισμάτων.

Info

Αξιολόγηση: 8,7
Τιμή: 40 ευρώ (μέσος όρος τιμών για το μήνα Ιούνιο)

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.