Εμπνευσμένο από το δραματικό τοπίο και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της Χαβάη και ενσωματώνοντας τα χρώματα και τις υφές που συναντώνται στην άγρια φύση του νησιού, η ανανεωμένη εικόνα του The Shoreline Hotel Waikiki λατρεύει το instagram.

Λίγες εικόνες του να δείτε και θα καταλάβετε γιατί τα social media των πελατών του είναι γεμάτα με τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του. Νέον φωτισμοί, παιχνιδιάρικα μοτίβα και έντονα χρώματα συνθέτουν την σπάνια προσωπικότητα αυτού του ξενοδοχείου, που έχει κερδίσει ήδη το κοινό, από τον Ιούλιο όποτε και άρχισε να προωθείται η ανανεωμένη εικόνα του.

@Adam Macchia for Shoreline

Την τελευταία υπογράφει το νεοϋρκέζικο σχεδιαστικό γραφείο BHDM, το οποίο προσπάθησε να δημιουργήσει ένα χώρο που θα ξεχώριζε αμέσως για το design του και ταυτόχρονα θα πρόσφερε στον επισκέπτη του ξενοδοχείου μια διαφορετική εμπειρία διαμονής. Και τα κατάφερε, φτιάχνοντας, μάλιστα τη διάθεσή όλων όσοι το επισκέπτονται.

Ξεκινώντας από το χώρο της υποδοχής, ένα ζεστό ροζ χαλί και ένας τοίχος με επένδυση ξύλου στο ίδιο χρώμα καλωσορίζουν τους πελάτες στο funky ξενοδοχείο με το χαρακτηριστικό χαιρετισμό «Aloha». Το ίδιο ροζ χαλί συνεχίζει μέχρι το χώρο του σαλονιού όπου αναπαυτικά έπιπλα σε έντονους χρωματισμούς του κίτρινου, του μπλε, το κόκκινου και του πράσινου προσφέρονται για χαλαρές στιγμές σε ένα υπέροχο σκηνικό.

@Adam Macchia for Shoreline

Μεγάλα και ψηλά παράθυρα επιτρέπουν στο φως να εισέρχεται άπλετο κατά την διάρκεια της ημέρας στο χώρο, την ώρα που κρεμασμένα κλουβιά με χάρτινα πτηνά, το βράδυ μετατρέπονται σε νέον φωτιστικά που «βάφουν» το χώρο με τις ροζ και μοβ αποχρώσεις τους.

Οι διάδρομοι που οδηγούν στα δωμάτια είναι ντυμένοι με ταπετσαρίες με λουλουδένια μοτίβα και χαλιά σε διάφορα μοτίβα, ενώ τα δωμάτια σε ροζ, μπλε και άλλους χρωματισμούς είναι διακοσμημένα με custom made έπιπλα, υφάσματα και αξεσουάρ.

@Adam Macchia for Shoreline

Τους χρωματιστούς τοίχους πίσω από τα κρεβάτια κοσμεί ένα είδος τρισδιάστατου χάρτη του νησιωτικού συμπλέγματος της Χαβάη, υποδεικνύοντας με βελάκι ότι «βρίσκεστε εδώ», δίνοντας στον πελάτη και το γεωγραφικό του στίγμα.

Από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του ξενοδοχείου το roof garden με την πισίνα και τον πολυφωτογραφημένο τοίχο με τις πολύχρωμες φυλλωσιές εξωτικών δέντρων, ζωγραφισμένο στο χέρι από τον καλιφορνέζο καλλιτέχνη DJ Neff, ο οποίος δημιουργεί μια πολύχρωμη εμπειρία δίπλα στην πισίνα, με θέα τόσο στην πόλη όσο και στη θάλασσα.

Το εστιατόριο Heavenly Island Lifestyle τιμά ιδιαιτέρως τις φρέσκες ύλες του νησιού και την τοπική κουζίνα, ενώ διαθέτει πιάτα τόσο για vegan και κρεατοφάγους, όσο και για εκείνους που αποκλείουν από την διατροφή τους τη γλουτένη. Στα συν τα εξαιρετικά cocktails με πουρέδες από φρέσκα φρούτα, αλλά και η φημισμένη σανγρκία από παπάγια!

@Adam Macchia for Shoreline
@Maggie Bach
@Maggie Bach
@Adam Macchia for Shoreline
@Adam Macchia for Shoreline
@Adam Macchia for Shoreline
@Adam Macchia for Shoreline
@joandkemp

Τιμή: Από 135 ευρώ/ δίκλινο