Την «Κουζίνα της Φύσης» εγκαινιάζει το Aristi Mountain Resort + Villas, καλωσορίζοντας τον Έλληνα διεθνή Σεφ Γιάννη Κιόρογλου, ο οποίος αναλαμβάνει Executive Chef του ξενοδοχείου. Πρόκειται για το νέο γαστρονομικό concept του κορυφαίου ορεινού resort, που βρίσκεται στο χωριό Αρίστη στα Ζαγοροχώρια, το οποίο εντάχθηκε πριν από λίγους μήνες στην αλυσίδα ξενοδοχείων της «National Geographic Unique Lodges Of The World», ενώ βραβεύτηκε πρόσφατα ως το καλύτερο «Luxury Hideaway Resort» της Ευρώπης. To Aristi επιδιώκοντας να απογειώσει τη γαστρονομική εμπειρία των επισκεπτών του αλλά και των επισκεπτών της περιοχής, ανανέωσε πρόσφατα τους χώρους του εστιατορίου του «Salvia», ενώ στις παρυφές του χωριού, λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο δημιούργησε μια «γυάλινη φάρμα», ένα σύγχρονης τεχνολογίας θερμοκήπιο από γυαλί που δίνει τη δυνατότητα καλλιέργειας λαχανικών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με βιολογικό τρόπο. Το ελεγχόμενο από πλευράς υγρασίας και θερμοκρασίας περιβάλλον δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τα φυτά και κάνει περιττή την χρήση ψεκασμών με φυτοφάρμακα. Στο χωράφι γύρω – γύρω φυτεύεται ένα μποστάνι, με ζαρζαβατικά, αρωματικά φυτά και βότανα, ενώ σύντομα ο χώρος αυτός θα είναι επισκέψιμος και θα οργανώνονται εκεί γευσιγνωσίες, barbeque, μικρά πρωτότυπα events, κ.α.
Σχετικά με το Aristi Mountain Resort + Villas