Από τον Μάρτιο το εικονιζόμενο κάστρο, ηλικίας 900 ετών, στην πανέμορφη Τοσκάνη της Ιταλίας, θα διατίθεται προς ενοικίαση. Απευθύνεται προφανώς μόνο σε ανθρώπους που δεν διστάζουν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη- και η τσέπη τους έχει… πολύ βάθος- καθώς η κράτηση για μία εβδομάδα κοστίζει περισσότερο από 100.000 ευρώ- δηλαδή περίπου 17.000 ευρώ η βραδιά!

Το κάστρο Porrona Relais μπορεί να ενοικιαστεί από ένα άτομο, ζευγάρι, οικογένεια ή και παρέα ως δέκα ατόμων, που θα έχουν στη διάθεσή τους όλες τις εκτάσεις και εγκαταστάσεις.

Δηλαδή πέντε πολυτελή υπνοδωμάτια με τη φροντίδα πέντε μπάτλερ, ένας για τους ενοίκους του κάθε δωματίου. Με μια επιπλέον επιβάρυνση- αν είναι να δώσεις 100.000 ευρώ τι είναι μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση…- διατίθεται και σεφ.

Το κάστρο χτίστηκε από την κυβέρνηση της Σιένα τον 12ο αιώνα.

«Μπορεί να νοικιαστεί από οποιονδήποτε αλλά διατίθεται όλο μαζί, δεν είναι ξενοδοχείο που νοικιάζει κάποιος μόνο ένα δωμάτιο», εξηγεί η Ana Toledo, διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων του Porrona Relais. «Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι που επιθυμεί μια ρομαντική απόδραση, μια οικογένεια ή μια παρέα φίλων. Το κάστρο δίνει στους επισκέπτες την αληθινή αίσθηση αυτού που λέμε ‘να ζεις σαν βασιλιάς’, με τον προσωπικό τους μπάτλερ και σεφ. Είναι η πρώτη φορά που διατίθεται για ενοικίαση μετά την ανακαίνισή του και έχουμε ήδη τις πρώτες κρατήσεις- ανάμεσά τους και τη διοργάνωση ενός γάμου», λέει.

tuscany2 tuscany9 tuscany10 tuscany3 tuscany4 tuscany5 tuscany6 tuscany7 tuscany8 tuscany1