Οργανώστε την πρώτη σας καλοκαιρινή εξόρμηση με τους φίλους ή την οικογένεια σας και ζήστε ένα μοναδικό τριήμερο στο The Westin Resort Costa Navarino ή στο The Romanos, a Luxury Collection Resort, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον άνεσης και πολυτέλειας, δίπλα στα καταγάλανα νερά του Ιουνίου και ανάμεσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας.

Οι δυο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της Costa Navarino σας προσφέρουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής σας.

Αφεθείτε στο χάδι του καλοκαιρινού ήλιου και στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου στην παραλία The Dunes Beach, που εκτείνεται σε μήκος χιλιομέτρων μπροστά από το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort και απολαύστε την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση με ατελείωτες ώρες χαλάρωσης, παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό και θαλάσσια σπορ για τους λάτρεις του είδους.

Οι signature θεραπείες και περιποιήσεις στο iconic Anazoe Spa συμπληρώνουν ιδανικά την ημέρα σας και σας προετοιμάζουν για τη βραδινή σας διασκέδαση!

Οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες και για εκείνους που επιθυμούν να παραμένουν δραστήριοι και στις διακοπές. Επιλέξτε ανάμεσα σε αθλήματα ρακέτας, εκδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας, υπερσύγχρονα γυμναστήρια με ομαδικά και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και για τους λάτρεις του γκολφ τα εμβληματικά The Dunes Course και The Bay Course!

Το πρόγραμμα «Αυθεντική Μεσσηνία» και οι εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας σας προσφέρουν την αμεσότερη επαφή με έναν τόπο που μετράει περισσότερα από 4.500 χρόνια ιστορίας.

Πρωτοπορώντας και στον τομέα της γαστρονομίας, και τα δυο resorts της Costa Navarino παρέχουν ποικιλία επιλογών από τη Μεσογειακή και τη σύγχρονη ελληνική ή την παραδοσιακή τοπική κουζίνα έως τη Λιβανέζικη και την Ασιατική.

Όποια παρέα και αν επιλέξετε για την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση στο The Westin Resort Costa Navarino ή στο The Romanos Resort, μην ξεχάσετε να απολαύσετε τη στιγμή που ο ήλιος βυθίζεται στην αγκαλιά του Ιονίου σε ένα συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα!

Η προσφορά του Αγίου Πνεύματος περιλαμβάνει:

  • 2 ή 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό Δωρεάν διαμονή και πρωινό για τα παιδιά.
  • Ένα δωρεάν δείπνο για δύο άτομα 50% έκπτωση σε ένα δείπνο παιδιών (για 2 παιδιά, έως 12 ετών)
  • Διευρυμένο ωράριο πρωινού καθημερινά, χωρίς επιβάρυνση
  • Check-out αργότερα, χωρίς επιβάρυνση

Οι τιμές για 3 διανυκτερεύσεις ξεκινούν από € 340 την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο στο The Romanos Resort και από € 280 την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο στο The Westin Resort Costa Navarino.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επικοινωνήστε με email: [email protected] και [email protected]