Ζήστε ένα γνήσιο ελληνικό Πάσχα, απολαμβάνοντας αυθεντικές Μεσσηνιακές παραδόσεις και πατροπαράδοτα έθιμα, επιλέγοντας για τη διαμονή σας ένα από τα δυο κορυφαία συγκροτήματα της Costa Navarino, το The Romanos, a Luxury Collection Resort και το The Westin Resort Costa Navarino.

Απολαύστε την ελληνική άνοιξη και την πιο λαμπρή γιορτή της Ορθοδοξίας σε ένα περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας, με ένα πλήθος δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια.

Μια ξεχωριστή πασχαλινή εμπειρία σας περιμένει, σε μια απόδραση που θα σας μείνει αξέχαστη. Αντλώντας έμπνευση από την αστείρευτη πολιτιστική κληρονομιά, ζήστε στο πνεύμα των Αγίων Ημερών και πάρτε μέρος στην αναβίωση των πατροπαράδοτων εθίμων στην Αγορά, το σημείο συνάντησης των δύο ξενοδοχείων αλλά και στις πόλεις και τα γραφικά χωριά της Μεσσηνίας.

Η ατμόσφαιρα φορτίζεται έντονα με χρώμα και άρωμα γιορτινό, όταν τη Μεγάλη Πέμπτη τα παιδιά ζωγραφίζουν πασχαλινά αυγά και χορεύουν παραδοσιακούς χορούς.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, στην κορύφωση του Θείου Δράματος, η κατάνυξη κατακλύζει τις ψυχές και ο στολισμός και η περιφορά του Επιταφίου σας προετοιμάζουν για την υποδοχή της μεγάλης αναστάσιμης ημέρας!

Λαμπροκουλούρες και λαλαγγίδες δίνουν το «στίγμα» της χαράς το Μεγάλο Σάββατο, ήχοι ελληνικής και τζαζ μουσικής επενδύουν μουσικά την ατμόσφαιρα ενώ μετά την Αναστάσιμη λειτουργία μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν το πλούσιο μεταμεσονύκτιο δείπνο.

Η Κυριακή του Πάσχα περιλαμβάνει δραστηριότητες για τα παιδιά, χαλάρωση και ηρεμία για τους μεγάλους, μουσική και παραδοσιακές νοστιμιές για όλους: γνήσιες, αυθεντικές, ελληνικές Λαμπριάτικες στιγμές!

Πάσχα στο ατμοσφαιρικό The Romanos Resort

Ένα πολυτελές καταφύγιο, χτισμένο σε ένα παρθένο σκηνικό, πλαισιωμένο από ελαιώνες, γηγενή δέντρα και πλούσια βλάστηση, το βραβευμένο για την εξαίσια αρχιτεκτονική του resort αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να ανακαλύψετε νέες, αυθεντικές εμπειρίες.

Τα πολυτελή δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες, τα περισσότερα από τα οποία διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες σας προσφέρουν άνετη διαμονή, αφού διαθέτουν σύγχρονη εξαιρετικής αισθητικής επίπλωση και μαγευτική θέα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, στους κήπους, ή στα υπέροχα, γεμάτα ελαιόδεντρα και τοπική βλάστηση, γήπεδα του γκολφ.

Για την ευεξία και την τόνωση σας, σας περιμένουν ολοκληρωμένες εμπειρίες αναζωογόνησης στο Anazoe Spa με θεραπείες και περιποιήσεις που θα ηρεμήσουν το πνεύμα και θα αναδομήσουν το σώμα σας.

Εξειδικευμένα προγράμματα για τη γυναίκα και τον άντρα, συνδυάζουν αρμονικά συνταγές υγείας και ομορφιάς από την αρχαία Ελλάδα με τα αρωματικά βότανα και τα ιάματα της εύφορης Μεσσηνιακής γης.

Το Anazoe Spa στο Navarino Dunes είναι ο ιδανικός χώρος χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με εξειδικευμένες περιποιήσεις, θεραπευτικές αγωγές ελαιοθεραπείας και πισίνες με θαλασσινό νερό, για τόνωση και απόλυτη ευεξία.

Το The Romanos Resort πρωτοπορεί και στον τομέα της γαστρονομίας, με πλήθος επιλογών από την ελληνική και τοπική κουζίνα, αλλά και μεσογειακές, διεθνείς, Λιβανέζικες ή Ασιατικές γεύσεις.

Το Anax lounge, με τη σαγηνευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, προσφέρεται για ένα Luxury Collection Cocktail πριν το δείπνο σας, ενώ στο εστιατόριο Eleon θα απολαύσετε φρέσκα ψάρια, ψημένα όπως τα προτιμάτε.

Μια σειρά αυθεντικών δραστηριοτήτων θα εμπλουτίσουν το καθημερινό σας πρόγραμμα, προσκαλώντας σας να ανακαλύψετε την ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας, μέσα από φιλοσοφικούς περιπάτους, σεμινάρια οινογνωσίας και τοπικής κουζίνας, αλλά και περιήγηση σας κοντινά πολιτιστικά αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Πάσχα στο νεανικό The Westin Resort Costa Navarino

Με υπέροχη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και την αμμώδη παραλία The Dunes Beach, το The Westin Resort Costa Navarino υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση στη μεσσηνιακή φύση.

Τα μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια και οι σουίτες του, εμπνευσμένα από παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά, εναρμονίζονται πλήρως με το φυσικό τοπίο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυθεντικής φιλοξενίας.

Τα περισσότερα δωμάτια απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ή τους κήπους, τα γήπεδα golf και τις πισίνες του ξενοδοχείου, ενώ σχεδόν όλα τα δωμάτια του ισογείου διαθέτουν προσωπικές πισίνες.

Έχοντας ψηφιστεί ως ο «Καλύτερος Οικογενειακός Προορισμός» στη Μεσόγειο, ανάμεσα στα Starwood Hotels & Resorts της Ευρώπης, το The Westin Resort Costa Navarino είναι η ιδανική πρόταση για οικογενειακές διακοπές.

To Navarino Dunes προσφέρει πληθώρα συναρπαστικών παιδικών δραστηριοτήτων όπως θαλάσσιο πάρκο με νεροτσουλήθρες, παιδική χαρά και σύγχρονο κέντρο άθλησης και ψυχαγωγίας με εσωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, μπόουλινγκ, πινγκ-πονγκ, βιντεοπαιχνίδια, και κινηματογράφο.

Επιπλέον, οι μικροί φιλοξενούμενοι απασχολούνται δημιουργικά, διευρύνοντας παράλληλα τους ορίζοντές τους, στα δύο ειδικά σχεδιασμένα κέντρα, το Cocoon που απευθύνεται σε βρέφη και νήπια έως 3 ετών και το SandCastle για παιδιά από 4 έως 12 ετών.

Ζήστε και εσείς στο υπέροχο κλίμα των ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαμονή σας και προτάσεις για την Πασχαλινή περίοδο, στο τηλέφωνο 27230 97000 ή στα westincostanavarino.com και romanoscostanavarino.com.