Το Porsche Design έχει συνεργαστεί με πλήθος τεχνολογικών εταιριών τα τελευταία χρόνια ώστε να αποδώσει καινοτόμα ηλεκτρονικά προϊόντα με τη βαριά σχεδιαστική υπογραφή και τα ανώτερης ποιότητας υλικά της Porsche.

Με τη Huawei έχει συνεργαστεί σε ένα smartphone και τώρα ήταν ώρα να επεκτείνουν τις κοινές δράσεις τους και σε ένα έξυπνο ρολόι.

GT 2 το λένε και είναι φτιαγμένο μέσα σε μια θήκη τιτανίου 46,7 χιλιοστών, που έρχεται ασορτί με μπρασελέ από τιτάνιο που ρυθμίζεται πανεύκολα στον καρπό του χρήστη χωρίς τη βοήθεια εργαλείου.

Γεγονός που αναβαθμίζει την εμπειρία του έξυπνου ρολογιού, ανεβαίνοντας επίπεδο από τα ρολόγια με τον χάλυβα και το γυαλί ή το πλαστικό.

Είναι εφοδιασμένο με Full HD οθόνη 1,39 ιντσών, έχει RAM 32MB, 4GB χώρο αποθήκευσης, δυνατό επεξεργαστή Kirin A1, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.1, αλλά και μπαταρία που διαρκεί για 14 μέρες.

Το smartwatch προσφέρει πάνω από 100 τρόπους παρακολούθησης φυσικής δραστηριότητας, μετρώντας αποστάσεις, ταχύτητες και κλίσεις. Ακόμα και βιομετρικά δεδομένα συλλέγει, όπως κορεσμό οξυγόνου, ρυθμό ύπνου και επίπεδα άγχους.

Δεν μένει όμως εκεί, ο προωθημένος αλγόριθμος τού επιτρέπει να κάνει πολλά ακόμα, όπως να αναλύει ας πούμε τη στάση του σώματος κάποιου που παίζει γκολφ, ώστε να βελτιώσει την τεχνική του.

Όσο για το design του, μιλάει από μόνο του…