Έναν φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ, που σκοτώθηκε μαζί με την κόρη του Τζιάνα κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου του στις 26 Ιανουαρίου 2020 στην Καλιφόρνια, θα αποτίνει η 2K, καθώς τον επέλεξε για το εξώφυλλο του NBA2K24.

Συγκεκριμένα ο θρύλος των Λέικερς θα είναι και στα δύο εξώφυλλα του τίτλου, δηλαδή στην απλή Kobe Bryant και την Black Mamba έκδοση. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bryant φιλοξενείται στο εξώφυλλο του κορυφαίου μπασκετικού τίτλου της 2Κ Sports και της Visual Concepts, καθώς ήταν επίσης στα εξώφυλλα των NBA 2K10, NBA 2K17: Legend Edition, αλλά και στις δύο Mamba Forever Editions του NBA 2K21.

Παράλληλα δόθηκε και η πρώτη ματιά στον Bryant από κανονικά gameplay πλάνα του NBA 2K24, όπως θα δείτε στο νεότερο tweet της 2K Sports.

Το NBA 2K24 δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε γνωρίζουμε σε ποιες πλατφόρμες θα έρθει. Ωστόσο, ο περσινός τίτλος είχε κυκλοφορήσει στα PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch, επομένως πιθανότατα να μην υπάρξει κάποια αλλαγή.