Το καλοκαίρι σημαίνει ένα πράγμα: διακοπές! Όλοι μας μετράμε αντίστροφα για τη μέρα που θα έρθει η άδεια μας και θα μπορέσουμε επιτέλους να χαλαρώσουμε, να επισκεφθούμε όμορφους προορισμός, να κάνουμε τα μπάνια μας και να διασκεδάσουμε.

Και φυσικά όλα αυτά θέλουμε να τα αποτυπώσουμε με το κινητό μας και να τα μοιραστούμε με τους φίλους μας. Γι’ αυτό και πολλοί από εμάς περιμένουμε τα Summer Sales για να αποκτήσουμε ένα smartphone που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και θα μας συντροφεύσει στις στιγμές χαλάρωσης μας.

Ευτυχώς για όλους μας το φετινό καλοκαίρι κρύβει μία μοναδική έκπληξη που όμοια της δεν έχουμε ξανά δει!

Η vivo κάνει «βουτιά» στις προσφορές και προσφέρει το vivo Υ33S στα 199,90€, τιμή η οποία τοποθετεί το Smartphone, σε μία κατηγορία στην οποία με βάση τα Tech Specs που διαθέτει, δεν έχει αντίπαλο και ανταγωνισμό και πρόκειται για μία μεγάλη ευκαιρία.

Και επειδή μιλάμε για «ανεπανάληπτη καλοκαιρινή προσφορά», πάμε να δούμε τους τρεις βασικούς λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να χάσεις την καλοκαιρινή προσφορά:

Γιατί χαμηλές τιμές μαζί με κομψότητα μπορούν να συνυπάρξουν…

…Και η vivo ο #1 κατασκευαστής Smartphones της Κίνας ήρθε για να το αποδείξει. Με 8+4GB επέκταση RAM, super slim design στα 8.0mm αλλά και premium οθόνη 6,58’’, το Y33S θα σας μαγνητίσει, χαρίζοντάς σας ανώτερη εμπειρία που δίνει ζωή στις στιγμές των Καλοκαιρινών σας διακοπών. Μάλιστα, με βάρος μόλις 182 γρ, η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη και το χέρι σας μένει «ξεκούραστο». 

Καλοκαίρι σημαίνει πολλές… πάρα πολλές φωτογραφίες!

Όσες πιο πολλές, τόσο πιο «ζωντανό» το φωτογραφικό σου άλμπουμ. Και η vivo ξέρει ότι ένα καλό smartphone οφείλει να επενδύει στη δύναμη της φωτογραφικής του κάμερας. Το hero product Y33S με την εξαιρετική απόδοση Tριπλής Kάμερας 50MP αλλά και 8GB + 4GB επέκταση Μνήμης RAM μπορούν να σε βγάλουν… ασπροπρόσωπο αυτό το καλοκαίρι χωρίς να χρειαστεί να αναζητάς χώρο, διαγράφοντας φωτογραφαίες και στιγμές! 

Άφησε το power bank στο σπίτι!

Τρίτος και πολύ ουσιαστικός λόγος για να προμηθευτείς το Υ33S είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Ας μην γελιόμαστε, όλοι το καλοκαίρι αφήνουμε πίσω τις δουλειές και πιάνουμε μανιωδώς το κινητό όπου κάνουμε… τα πάντα όλα συγχρόνως: Βγάζουμε φωτογραφίες, stories, μιλάμε στα social media με τις ώρες με τον κολλητό ή/ και την κολλητή που βρίσκονται στο απέναντι νησί και σαν βαρεθούμε… παίζουμε και κανένα παιχνίδι να περάσει η ώρα. Κι όλα αυτά δεν γίνονται με αδύναμη μπαταρία ούτε με ένα κινητό μονίμως στην πρίζα. Τι θα έλεγες λοιπόν για 5.000mAh μπαταρία, όπου θα σε αφήσουν να απολαύσεις ξέγνοιαστα τις διακοπές σου;

Αααα σου έχουμε και έναν τέταρτο λόγο «δώρο»…

Γιατί vivo σημαίνει καλοκαίρι!

Χάρη σε αυτή την ανεπανάληπτη προσφορά, που όμοιά της δεν θα ξαναδούμε, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις σε τιμή σοκ ένα κορυφαίας τεχνολογίας κινητό με λεπτό και μοντέρνο σχεδιασμό, απίστευτη κάμερα στα 50MP για να ζήσεις την εμπειρία του Perfect Shotό που κι αν σε βρουν οι διακοπές.

Επωφελήσου από τη μοναδική καλοκαιρινή προσφορά της vivo και επίλεξε ανάμεσα σε δύο μοναδικές αποχρώσεις (Mirror Black, Midday Dream) που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Σε τιμή έκπληξη όμως έρχεται και το Υ76 5G για να απογειώσεις την φωτογραφική σου εμπειρία ακόμη περισσότερο και μόνο στην τιμή των 299,90€.

Μη χάσεις την ευκαιρία να γεμίσεις φωτογραφικές αναμνήσεις το καλοκαίρι σου χάρης στην ανεπανάληπτη καλοκαιρινή προσφορά από την vivo με τα Smartphones Υ33S & Y76 5G.

H προσφορά ισχύει από 11 Ιουλίου 2022 έως και 31 Αυγούστου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΕΔΩ θα βρεις το link για το Y33S

ΕΔΩ θα βρεις το link για το Y76 5G