Τα πρώτα παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για τα Google Glass, ανήγγειλε ο εταιρεία-κολοσός της τεχνολογίας. Πρόκειται για πέντε απλά, mini games που αξιοποιούν χαρακτηριστικά των «έξυπνων» γυαλιών.

Το παιχνίδι «Τένις» χρησιμοποιεί το κεφάλι του παίκτη σαν ρακέτα, με τη βοήθεια του γυροσκοπίου και τυο επιταχυνσιόμετρου.

Στο «Clay Shooter» ο παίκτης φωνάζει «Pull!», ένα περιστέρι πετάγεται και ο χρήστης καλείται να στοχεύσει σωστά και να πυροβολήσει, φωνάζοντας «Bang!».

Όσο για το «Shape Splitter», είναι ένα παιχνίδι που θυμίζει το «Fruit Ninja», καθώς ο παίκτης καλείται να κόψει κινούμενα αντικείμενα με τα χέρια του. Το «Matcher» είναι ένα παιχνίδι μνήμης που βασίζεται στο κλασικό «ταίριαξε τις κάρτες».

Σύμφωνα με την Google, τα πρώτα παιχνίδια πειραματίζονται με τα χαρακτηριστικά της συσκευής και δείχνουν μερικούς τρόπους που ανεξάρτητοι δημιουργοί θα μπορούσαν να τα εκμεταλλευτούν.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.