Η Honor, το πιο νεανικό smartphone brand, λάνσαρε σήμερα την τελευταία της «ναυαρχίδα», το Honor View20.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Παρίσι, η Honor παρουσίασε τις πρωτοποριακές λειτουργίες του Honor View20, που περιλαμβάνουν πίσω κάμερα 48MP, in-screen μπροστινή κάμερα 25MP, επεξεργαστή 7nm Kirin 980 AI, AI Triple-Antenna τεχνολογία Wi-FI, καθώς και aurora nanotexure design.

Οι παραπάνω λειτουργίες έχουν κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις στον χώρο της τεχνολογίας, καθώς το Honor View20 απέσπασε πολλαπλά βραβεία στο CES 2019, την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas.

Ο George Zhao, πρόεδρος της Honor αναφέρει: «Σε όλο τον κόσμο η σειρά των Honor View smartphone λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές και έχει κερδίσει τους fan προσφέροντας καινοτόμες τεχνολογίες και επιδόσεις προηγμένου επιπέδου. Οι fan της Honor είναι απίστευτα ενεργοί και δυναμικοί και έχουν ανάγκη από smartphone με εξαιρετικές επιδόσεις.

Το Honor View20 είναι σχεδιασμένο ακριβώς για αυτούς. Οι αξιολογήσεις από το CES 2019 εντείνουν ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό μας για το λανσάρισμά αυτού του must-have smartphone».

Ασυναγώνιστο στην φωτογραφία

Η πίσω κάμερα του Honor View20 είναι η πρώτη, η οποία υποστηρίζεται από το SONY IMX586 48MP, έναν αισθητήρα CMOS μισής ίντσας ο οποίος ισοδυναμεί με 1.6μm pixel στη συστοιχία Quad Bayer. Ο αισθητήρας ενισχύεται επίσης από το Kirin 980 chipset και υποστηρίζει την ρύθμιση 48MP ΑΙ Ultra Clarity για να βγάζεις φωτογραφίες ασυναγώνιστης λεπτομέρειας και ευκρίνειας.

Η κάμερα μπορεί να βγάλει πολλαπλές φωτογραφίες των 48MP σε μία λήψη και να συνδυάσει τις λεπτομέρειες κάθε φωτογραφίας για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το dual-NPU του Kirin 980 επεξεργάζεται την φωτογραφία με την βοήθεια προηγμένων αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης – η ποιότητα της φωτογραφίας αξιολογείται, οι λεπτομέρειες στα σημεία χαμηλού φωτισμού βελτιστοποιούνται και τα χρώματα προσαρμόζονται για να μοιάζουν πιο ζωντανά.

Η δεύτερη πίσω κάμερα είναι 3D και έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει μία νέα διάσταση στη φωτογραφία και το video, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τους χρήστες. Η 3D κάμερα συλλέγει πληροφορίες από τα σχήματα των αντικειμένων βασιζόμενες στα σήματα φωτός και ενεργοποιεί τον αισθητήρα βάθους καθώς και τον ανιχνευτή μορφής και κίνησης σε πραγματικό χρόνο.

Η κάμερα αυτή μπορεί να μετατρέψει το Honor View20 σε μία motion-controlled κονσόλα gaming που σου επιτρέπει να παίζεις 3D motion παιχνίδια όπως ποτέ άλλοτε.

Νέα διάσταση στο design

Το εκθαμβωτικό design του Honor View20 εντοπίζεται αρχικά στην προηγμένη in-screen μπροστινή κάμερα των 25MP. Πέρα από αυτό όμως, η οθόνη All-View παρέχει μία notch-less εμπειρία θέασης και αναλογία screen-to-touch panel 91.8%. Η ομάδα R&D της Honor χρησιμοποίησε ένα προηγμένο holder με buffer design για να τοποθετήσει με ακρίβεια την μπροστινή κάμερα σε μία μικροσκοπική διάφανη τρύπα των 4.5mm φτιαγμένη με την τελευταία τεχνολογία λιθογραφίας.

Το Honor View20 ξεπερνάει με αυτόν τον τρόπο τις υπόλοιπες in-screen κάμερες – διατηρώντας την δομή και δύναμη της οθόνης και εξασφαλίζοντας περισσότερη ευκολία χρήσης και καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας.

Το Honor View20 είναι επίσης το πρώτο smartphone που κάνει χρήση της νανολιθογραφίας για να δημιουργήσει το nanotexture –  ένα ζωηρό και δυναμικό v-shape design βαθμιδωτού χρώματος με λαμπερό εφέ στο κύριο σώμα, το οποίο είναι μόλις 8.1mm πλατύ και αποτελείται από ένα αρμονικό συνδυασμό μετάλλου και γυαλιού.

Η Honor συνεργάστηκε με το εμβληματικό ιταλικό luxury fashion brand Moschino για τη δημιουργία μίας σειράς προϊόντων εμπνευσμένα από τη Moschino, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ο σχεδιασμός μίας limited έκδοσης του Honor View20.

Ένα άλμα στην «έξυπνη» διαβίωση

Το Honor View20 έρχεται και με πρωτοποριακές ρυθμίσεις τεχνητής νοημοσύνης που φέρνουν στους χρήστες «εύκολες» λειτουργίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. H 3D κάμερα έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης περισσότερων από 100 είδη φαγητών και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις θερμίδες έτσι ώστε να σε βοηθήσει να διατηρείς έναν υγιή τρόπο ζωής. Η λειτουργία AI αναγνώρισής αντικειμένων μπορεί επίσης να αναγνωρίσει 300 διάσημα μνημεία και 100.000 γνωστούς πίνακες από όλο τον κόσμο.

Ακόμα στο λανσάρισμα στο Παρίσι, η Honor αποκάλυψε και το νέο Honor Watch Magic/Dream, ένα νέο smartwatch σχεδιασμένο για κάθε πτυχή της καθημερινότητας.

Το Honor View 20 θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 22 Ιανουαρίου 2019 σε συγκεκριμένες αγορές. Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει είναι το Midnight Black, το Sapphire Blue, και τα Phantom Blue και Phantom Red που φέρουν και την υπογραφή της Moschino.

Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου και η τιμή του θα είναι στα 669 ευρώ η έκδοση 6GB+ 128GB και στα 759 ευρώ η έκδοση 8GB+ 256GB.