Στο 1ο Fujitsu Day στην Ελλάδα με θέμα «ΙΤ VS ECONOMIC CRISIS Re-shape your business» συμμετείχε η WIND. Το 1ο Fujitsu Day πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στο ευρύτερο πλαίσιο του Fujitsu Forum, του μεγαλύτερου ετήσιου συνεδρίου πληροφορικής στην Ευρώπη, το οποίο φέτος θα διεξάγεται 7-8 Νοεμβρίου στο Μόναχο.

Στο συνέδριο, έμπειρα στελέχη της Ελληνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής αγοράς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τρέχοντα θέματα και μελλοντικές τάσεις του κλάδου της Πληροφορικής. Την WIND εκπροσώπησε ο κ. Επαμεινώνδας Χάνδρος, Internal Audit & Compliance Business Process & Quality Management Officer.

Ο κ.Χάνδρος συμμετείχε στο πρώτο μέρος του συνεδρίου ως key note speaker παρουσιάζοντας το έργο ψηφιοποίησης των αιτήσεων Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας WIND. Έκανε λόγο για την έμφαση που έδωσε η εταιρεία στην ποιοτική διαχείριση των αιτήσεων με βάσει τις εσωτερικές διαδικασίες αλλά και την πλήρη συμμόρφωση στις κανονιστικές απαιτήσεις.

«Οι απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας δημιούργησαν νέες ανάγκες στην εταιρεία μας» ανέφερε, τονίζοντας: «μέσω της ψηφιοποίησης των αιτήσεων η WIND βελτίωσε την εμπειρία εξυπηρέτησης και διαχείρισης των συνδρομητών της ενώ συμμορφώθηκε πλήρως με τις απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας».