proho.gr
Αν και τώρα το χειμώνα είναι ωραίο να παρακολουθείτε τηλεόραση από την άνεση του σαλονιού σας προστατευμένοι από το κρύο, όταν ανοίγει ο καιρός και πηγαίνετε κάποια εκδρομή στο χωριό είναι κρίμα να κλείνεστε μέσα στο σπίτι ή να αποφεύγετε να βγάλετε έξω την τηλεόραση για να την προστατεύσετε από σκόνη, από την υγρασία ή από κάποια ξαφνική μπόρα.

Ωστόσο, η εταιρεία Sunbrite, παρουσίασε στην CES την νέα σειρά υπαίθριων LCD τηλεοράσεων της, που φέρουν την ονομασία Signature. Οι συγκεκριμένες, κυριολεκτικά σας παρακαλάνε να τις βγάλετε έξω μιας και είναι κατασκευασμένες να υπομένουν όλα τα καπρίτσια του καιρού.

Αρχικά, έχουν ειδικά κατασκευασμένο εξωτερικό, καθώς και διπλούς ανεμιστήρες ψύξης, που της επιτρέπουν να υπομείνει θερμοκρασίες από -10 βαθμούς μέχρι και 122 Κελσίου.

Θα κυκλοφορήσουν σε μεγέθη 55, 46 και 32 ιντσών με ανάλυση 1080p και θα φέρουν όλες τις γνωστές θύρες, όπως HDMI, component A/V, S-Video, composite video και VGA. Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα… υγρής φύσεως, οι συνδέσεις προστατεύονται από ειδική αδιάβροχη κατασκευή.

Το μοντέλο 46-ιντσών είναι ήδη διαθέσιμο προς 2.341 ευρώ, ενώ οι τιμές για τις άλλες δύο δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές.