Άλλη μία «οικονομική» σειρά κινητών τηλεφώνων

Η χρονιά του Δράκου πλησιάζει και η Vertu βρίσκεται σε εορταστική διάθεση


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMOBILE
21:22
09/01/2012
Άλλη μία «οικονομική» σειρά κινητών τηλεφώνων
1
loading

proho.gr

Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που θα προσθέσει τρία νέα πολυτελέστατα κινητά τηλέφωνα «Dragon» στην συλλογή της, Signature. Μπορείτε να επιλέξετε, λοιπόν, ανάμεσα σε ανοξείδωτο ατσάλι με σμαράγδια, κίτρινο χρυσό με διαμάντια και ρουμπίνια με μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι.

Κάθε ένα είναι στολισμένο ακριβώς για την περίσταση με ένα δράκο με τέσσερα νύχια στο κάλυμμα της μπαταρίας, με την διαδικασία της χάραξης να ιδιαίτερα χρονοβόρα. Περιλαμβάνει 20 στάδια και χρειάζεται σε τέσσερις εξαιρετικά ειδικευμένους τεχνίτες, 36 ώρες, 8 από τις οποίες αφιερώνονται για την κατασκευή των λεπιών του δράκου.

Φυσικά η ιστορία του δεν τελειώνει εκεί, μιας και χρειάζεται να αποσταλεί στην Ελβετία, για να λάβει την επίσημη σφραγίδα γνησιότητας, να επιστρέψει μετά στο εργαστήριο όπου και θα προστεθεί και η τελευταία πινελιά, οι πολύτιμοι λίθοι.

Το κόστος αυτών των ιδιαίτερων κινητών είναι στα 16.376 ευρώ. Βέβαια στο πακέτο περιλαμβάνεται μία δερμάτινη θήκη, ο φορτιστής, αλλά και ένας χρόνος δωρεάν υπηρεσία φύλαξης. Τώρα όσον αφορά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά, αλλά φημολογείται ότι θα τρέχει Symbian OS.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar NewsBit

    αφού περιλαμβάνει φορτιστή συμφέρει...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει