Το top10 των ταινιών που «κατέβηκαν» περισσότερο το 2011

Κάμψη στο παράνομο downloading παρατηρείται φέτος


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
9:12
30/12/2011
Το top10 των ταινιών που «κατέβηκαν» περισσότερο το 2011
2
loading

Το TorrentFreak συνέθεσε μία λίστα των 10 πιο πειρατικών ταινιών του 2011, σύμφωνα με την λήψη δεδομένων από το BitTorrent.

Την πρώτη θέση κατέλαβε το «Fast Five», ενώ ακολουθεί η κωμωδία «Hangover 2». Στην πρώτη δεκάδα επίσης βρίσκεται η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία ο «Λόγος του Βασιλιά» αλλά και η τελευταία ταινία με τον Χάρι Πότερ.

Η ιστοσελίδα τονίζει ότι η # 1 πειρατική ταινία του έτους δεν ήταν τόσο δημοφιλής όσο η περσινή # 1, Avatar, η οποία «κατέβηκε»πάνω από 16 εκατομμύρια φορές.

Οι αριθμοί δείχνουν επίσης μία καθοδική τάση σε όλο το top 10.

Ίσως οι χρήστες ίντερνετ να προσανατολίζονται κατά της... διαδικτυακής πειρατείας, όμως το πιο πιθανό είναι ότι πλέον με το online streaming να είναι ιδιαίτερα προσιτό από οικονομική άποψη και πολλοί προτιμούν να απολαύσουν νόμιμα, με σίγουρη ποιότητα ταινίες και γενικότερα οπτικοακουστικό υλικό. Εξάλλου, η εμφάνιση των δημοφιλέστατων ταμπλετών και smartphones, που επίσης προμοτάρουν και το online streaming σίγουρα διαδραμάτισε και αυτή σημαντικό ρόλο στην κάμψη της πειρατείας.

Παρακάτω, το top 10 των πιο πειρατικών ταινιών για το 2011:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar datahell

    Εγώ πιστεύω ότι απλά οι φετινές ταινίες ήταν πατάτες γι αυτό έχουν λίγες λήψεις. Οι περισσότεροι πλέον κατεβάζουν σειρές και όχι ταινίες. Για ρίξτε μία ματιά στα downloads σειρών όπως dexter, game of thrones, supernatural, big bang theory, mentalist, American horror story, fringe, spartacus και ένα πολλές άλλες. Το παράνομο download ζει και βασιλεύει!

    1. avatar SilverLovie97

      μην ξεχνάς και την παρακολούθηση ον λάιν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει