Η LG Electronics, στη φετινή IFA 2011 οδηγεί τη σάρωση στη νέα εποχή με το LSM-100 Mouse – Scanner, το επαναστατικό ποντίκι με το ενσωματωμένο scanner.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτή την συσκευή, το LSM-100 παρέχει μία σειρά μοναδικών λειτουργιών, που συνδυάζουν την καινοτομία και την ευκολία χρήσης.

Η σάρωση με το LG LSM-100 είναι εξαιρετικά πιο εύκολη σε σύγκριση με οποιοδήποτε συμβατικό scanner.

Ειδικότερα, πατώντας το πλήκτρο Smart Scan στην αριστερή πλευρά του ποντικιού, ο χρήστης απλώς περνάει το ποντίκι πάνω από το υλικό το οποίο θέλει να σαρώσει.

Το σκαναρισμένο αρχείο μπορεί να αποθηκευτεί σε μία πληθώρα formats, όπως PNG, JPEG, TIFF, BMP, PRF, XLS και DOC, ή απλά να «συρθεί» απευθείας στην αγαπημένη εφαρμογή των χρηστών.

Το LSM-100 είναι επίσης εξοπλισμένο με την τεχνολογία Optical Character Recognition της LG, που επιτρέπει την αναγνώριση χαρακτήρων και τη μεταφορά τους σε αρχείο Microsoft Word, Excel ή PowerPoint κλπ., το οποίο στη συνέχεια οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν.

Επιπλέον, εξαλείφοντας την ανάγκη για επαναπληκτρολόγηση του κειμένου, το Optical Character Reader εξοικονομεί πολύ χρόνο για λογαριασμό των χρηστών.

Παράλληλα, το μικρό μέγεθος του ποντικιού κρύβει καλά τις τεράστιες δυνατότητές του. Καθότι δεν περιορίζεται από ένα πλαίσιο, το LSM-100 μπορεί να σαρώσει σελίδες μεγέθους έως και Α3, δηλαδή κατά πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια από το μέγεθος που συνήθως σαρώνουν τα συμβατικά φορητά scanners.

Επιπλέον, η τεχνολογία σάρωσης έχει βελτιωθεί ώστε να υποστηρίζει πιο γρήγορα περάσματα, το οποίο σημαίνει ότι μία σελίδα μεγέθους Α3 μπορεί να σαρωθεί πιο ομαλά και γρήγορα.

Πέραν των δυνατοτήτων σάρωσης που έχει, το LSM-100 είναι επίσης ένα κορυφαίο ποντίκι. Ο laser αισθητήρας του είναι ακριβής και ανθεκτικός, ενώ η κομψή του σχεδίαση συμβάλλει στην ομαλή και εύκολη κίνηση της συσκευής, παρέχοντας εργονομικό και άνετο κράτημα.