Πρώτες μέρες του 2011 και οι αναλύσεις για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε δίνουν και παίρνουν. Αυτή την φορά ο κύριος Gene Munster της Piper Jaffray προβλέπει ότι το 2011 η Apple θα είναι τόσο απασχολημένη με νέα προϊόντα και το iPhone 5 που δεν θα πάρει ανάσα.

Έχει φτιάξει μάλιστα μια λίστα με πιθανότητες για ό,τι αναμένει να δούμε και να ακούσουμε από το στόμα του Steve Jobs τους επόμενους 12 μήνες.

Να περιμένετε το Mac App Store αύριο, το iPhone για την Verizon το πρώτο τρίμηνο του χρόνου, το iTunes να αποκτά επιτέλους cloud χαρακτήρα και υπηρεσίες (πιθανότητα 90%) ενώ την ίδια στιγμή το iPad θα πωλείται επίσημα σε περισσότερες χώρες. Φυσικά το OS X 10.7 Lion αναμένεται το καλοκαίρι του 2011 και όλοι είναι σίγουροι για αυτό.

Βέβαια ο κύριος Munster επιμένει στις προβλέψεις του και προβλέψεις του και κάνει λόγο για το iPhone Verizon μέσα στο πρώτο τρίμηνο και το iPhone 5 κλασσικά το καλοκαίρι του 2011 ενώ νέα iPod θα πρέπει να αναμένονται το φθινόπωρο του 2011. Λίγο πριν και λίγο μετά θα εμφανιστούν νέα MacBook Pro και iMac. Προφανώς το MacBook Air και το Apple TV παραμένει εκτός Apple 2011 roadmap γιατί ανανεώθηκαν σύντομα.

Πηγή: pestaola.gr