Μια εφαρμογή για το πληκτρολόγιο του κινητού που θα σας λύσει τα χέρια

Η απόλυτη λύση για όποιον γράφει σαν χελώνα έχει ακόμα και Ρεκόρ Γκίνες στο ενεργητικό της


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
8:17
05/03/2018
Μια εφαρμογή για το πληκτρολόγιο του κινητού που θα σας λύσει τα χέρια
loading

Αν ψάχνετε εικονικό πληκτρολόγιο για να γράψετε επιτέλους γρήγορα και με ακρίβεια, το Fleksy είναι εδώ και καιρό ένας από τους μεγάλους ηγέτες του χώρου.

Και μόνο όταν το χρησιμοποιήσεις για κάνα-δυο ωρίτσες αντιλαμβάνεσαι πόσο χρήσιμες μπορεί να γίνουν όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειές του.

Ως μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της κατηγορίας του, το Fleksy είναι το πιο γρήγορο app σε επίπεδο πληκτρολογίου, κάνοντας την πληκτρολόγηση πανεύκολη και… διαισθητική.

glfdkkey2

Μαθαίνει δηλαδή το πώς γράφεις και το τι γράφεις στα email και τα κοινωνικά μέσα, επιτρέπει χειρονομίες που διευκολύνουν κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα, σβήνοντας ας πούμε με μια κίνηση, και ρυθμίζοντας το μέγεθός του, που είναι εδώ ένα από τα ζητούμενα.

Και είναι κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτερη πληκτρολόγηση φυσικά, έχοντας και περγαμηνές δηλαδή! Το Fleksy λειτουργεί εξάλλου με όλες τις τρίτες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε, μετατρέποντάς το στη μοναδική πλατφόρμα πληκτρολόγησης που θα χρειαστείς ποτέ. Και με αυτόματο διορθωτή (auto-correction) σε 45 και πλέον γλώσσες…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει