Το iPhone 7 θα μπορούσε να έχει οθόνη διπλής καμπύλης

Νέες φήμες για το καινούριο μοντέλο της Apple


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
22:02
03/06/2016
Το iPhone 7 θα μπορούσε να έχει οθόνη διπλής καμπύλης
2
loading

Οι φήμες για το iPhone 7 που βρίσκεται στα σκαριά συνεχίζουν να έρχονται, με την τελευταία να αναφέρει ότι το νέο μοντέλο της Apple μπορεί να έχει οθόνη διπλής καμπύλης.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, μοιάζοντας πολύ με τα smartphones Galaxy Edge της Samsung, η καμπύλη οθόνη θα είναι γύρω από την αριστερή και τη δεξιά πλευρά της συσκευής, δίνοντας στο τηλέφωνο όχι μόνο μια νέα οπτική, αλλά θα προσθέτει και σε λειτουργικότητα. Αυτό το νέο είδος οθόνης θα μπορούσε να δώσει στο iPhone 7 τον ανανεωμένο σχεδιασμό που όλοι περιμένουν.

iphone2

Συνήθως, εξάλλου η Apple αλλάζει τη μορφή των συσκευών όταν αλλάζει ο «αριθμός» του μοντέλου και τα μοντέλα «S» αλλάζουν κυρίως ως προς τα εσωτερικά χαρακτηριστικά. Δεν είναι μόνο το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου που θα αλλάξει σύμφωνα με όσα διαρρέονται. Την ίδια στιγμή μια κινέζικη ιστοσελίδα ήδη δέχεται προπαραγγελίες για το iPhone 7 σύμφωνα με το πώς ισχυρίζεται ότι θα μοιάζει.

Τα πρώτα σχέδια τα οποία κυκλοφόρησαν έδειχναν μια συσκευή με δύο φακούς κάμερας για φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας. Παρόλα αυτά το iPhone 7 φαίνεται ότι θα έχει τον παραδοσιακό μονό φακό, έχοντας βέβαια σημαντική διαφορά στην ποιότητα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Επιπλέον λέγεται ότι η νέα συσκευή θα έχει μια επιπλέον θύρα που θα επιτρέπει στους χρήστες να την συνδέσουν με έξυπνα αξεσουάρ όπως πληκτρολόγιο. Άλλες φήμες ανέφεραν και μια διαφορετική υποδοχή ακουστικών στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Θέμα τίθεται επίσης και για το μέγεθος της μνήμης της νέας συσκευής καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από τις υπόλοιπες εταιρείες smartphones.

Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης της νέας συσκευής της Apple ωστόσο αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2016 με τους φανατικούς της εταιρείας να το περιμένουν με αγωνία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Λ

    και ως προς τι το όφελος της διπλής καμπύλης? Άχρηστη καινοτομία...

    1. avatar Dimos1

      Μπορεις να δεις την υλοποιηση του s6 edge και του S7 edge για να δεις πως εκμεταλλευεται η Samsung αυτην την υλοποιηση...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει