Άλλοι θα ήθελαν πολύ ένα… βλέμμα τους και άλλοι να τους πάρουν μια συνέντευξη. Οι φίλαθλοι απολαμβάνουν την
παρουσία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας και οι ποδοσφαιριστές τις αναμένουν να βρεθούν τετ α τετ για να τους κάνουν δηλώσεις.

Οι όμορφες δημοσιογράφοι που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο Μουντιάλ, με τα μικρόφωνα στο χέρι, μαγνητίζουν τους άνδρες όταν κάνουν την εμφάνιση τους. Δύο Μεξικανές, η Βανέσα Χουπενκόθεν και η Ίνες Σάινθ… ξετρελαίνουν στο πέρασμα τους. Η τελευταία ήταν και στη Φορταλέτσα στην αναμέτρηση της περασμένης Τρίτης μεταξύ της εθνικής ομάδας της χώρας της με τη Βραζιλία, όπως αναφέρει η Daily Mail. Το παρών έδωσε και η Χουπενκόθεν, η οποία έκανε ανταπόκριση στο κρατικό κανάλι του Μεξικού.

Απ’ την άλλη, η Μελίσα Μαρτίνεζ από την Κολομβία κάνει τις… βόλτες της στα γήπεδα της Βραζιλίας και συνάδελφοι της από άλλες χώρες δε χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες στα social media.

Ισχυρή… παρουσία έχει και η Βραζιλία με την γαλανομάτα Κέι Μάρεϊ και την γλυκιά Ρομπέρτα Σετίμι. Ουδείς ξεχνά βέβαια, τη γνωστή Σάρα Καρμπονέρο. Η σύζυγος του Ίκερ Καρσίγιας ανήκει στο δυναμικό του ισπανικού Mediaset.

Η Βανέσα Χουπενκόθεν με τα πράσινα και (κάτω) η έτερη εντυπωσιακή Μεξικανή ρεπόρτερ Ίνες Σάινθ.

Φωτογραφίζεται με συναδέλφους της από άλλες χώρες η Κολομβιανή Μελίσα Μαρτίνεζ.

Η Βραζιλιάνα Ρομπέρτα Σετίμι (πάνω) στέλνει τις ευχές της στους παίκτες του Σκολάρι, ενώ καρδιές… καίει και η συμπατριώτισσα της Κέι Μάρεϊ (κάτω).

All time… classic η πανέμορφη Σάρα Καρμπονέρο, που δουλεύει για την ισπανική τηλεόραση.