Ήταν Οκτώβριος του 1971 όταν ένα κουτάκι Coca Cola μετέτρεψε τον θρίαμβο της Γκλάντμπαχ σε πρόκριση της Ίντερ.

Οι δύο ομάδες είχαν κληρωθεί στη φάση των «16» του κυπέλλου Πρωταθλητριών και το πρώτο παιχνίδι θα γινόταν στη Γερμανία. Εκεί, η Μπορούσια άνοιξε το σκορ στο 7′ και οι Μιλανέζοι ισοφάρισαν στο 19′ με τον Μπονινσένια, ο οποίος τελικά θα έκρινε τα πάντα.

Ο Ιταλός φορ ξαφνικά, λίγο μετά, πέφτει στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας το κεφάλι του, αφού τον χτύπησε ένα κουτάκι Coca Cola που πέταξε κάποιος από την εξέδρα. Ο Μπονινσένια, τελικά, θα γίνει αλλαγή αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει, αλλά χρόνια μετά, το 2009, ο διαιτητής του αγώνα ισχυρίστηκε ότι ο Ιταλός έκανε θέατρο και ότι ο γιατρός της Ίντερ του είπε να μείνει στο έδαφος και να γίνει αλλαγή.

Το ματς συνεχίστηκε, η εκπληκτική Γκλάντμπαχ του Γκίντερ Νέτσερ και του Χένες Βαϊσβάιλερ επικράτησε με το εμφατικό 7-1, αλλά αυτό θα ακυρωνόταν μετά την ένσταση που κατέθεσε στην UEFA, για τραυματισμό ποδοσφαιριστή με ευθύνη των οπαδών της γηπεδούχου, ο τότε αντιπρόεδρος της Ίντερ και δικηγόρος, Πεπίνο Πρίσκο.

Το ματς… ακυρώθηκε, οι νερατζούρι νίκησαν με 4-2 στο Τζουζέπε Μεάτσα και η UEFA όρισε νέο παιχνίδι στη Γερμανία αλλά στο Βερολίνο, με τους Ιταλούς να παίρνουν την πρόκριση έχοντας για κορυφαίο τον τερματοφύλακα Ιβάν Μπορντόν, ο οποίος απέκρουε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και ενός πέναλτι, δίνοντας στην ομάδα του μια πρόκριση που είχε… ήδη χάσει στο 7-1.