Αυτά που κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League είναι από άλλον πλανήτη, όπως έγραψε και η Corriere dello Sport. Ο Πορτογάλος έφτασε τα 124 γκολ, με το χατ-τρικ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που βοήθησε τη Γιουβέντους να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Champions League, εκεί που στοχεύει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Στα 34 του, ο Κριστιάνο είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά αυτό το γνωρίζαμε. Το εκπληκτικό με την περίπτωσή του είναι ότι έχει ξεπεράσει τις 118 ομάδες από τις συνολικά 140 που έχουν συμμετάσχει στο Champions League. Ναι, ο Πορτογάλος αστέρας, με τα 124 γκολ του έχει περισσότερα από 118 ομάδες. Περισσότερα και από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει 118.

Μόνο 22 ομάδες στην ιστορία του Champions League έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι αν σκοράρει τουλάχιστον ένα στα επόμενα ματς που θα δώσει, θα πιάσει και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μεταξύ των ομάδων που έχουν περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο στη διοργάνωση, είναι και ο Ολυμπιακός, που έχει 137 τέρματα σε 116 αγώνες.

Οι 22 ομάδες που έχουν περισσότερα από τον Κριστιάνο στη διοργάνωση, είναι: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Γιουβέντους, Τσέλσι, Πόρτο, Μίλαν, Λιόν, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, Ιντερ, Βαλένθια, Λεβερκούζεν, Ολυμπιακός, Ντιναμό Κιέβου, Αγιαξ, Σαχτάρ, Ρόμα και Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: gazzetta.gr